Niet alle bevindingen hebben een happy end zoals dat van een verlaten schip dat veel cruisers bevatte in goede staat (als je meer wilt weten, kun je lezen qui), of althans dat is wat er gebeurde met Ralph Link, die een hut van Old Street Fighter II kocht, had gehoord van een enorme hoeveelheid arcade games in Argentia, een voormalige basis van de Amerikaanse marine die nu wordt gebruikt voor de teelt marjuana privé.

Una volta arrivato in Newfoundland e nel posto in cui, a detta del venditore, erano presenti “40-50 cabinati”, Link apprende la brutta notizia che colpirebbe il cuore di ognuno di noi: non solo tutti quei cabinati erano stati messi da parte per far posto alla nuova attività di coltivazione, ma oramai erano andati tutti distrutti. Solo una settimana prima questi giochi arcade erano stati messi in un magazzino e tra questi era presente anche il cabinato di Street Fighter II che lo stesso Ralph aveva acquistato, quindi le speranze che le condizioni degli altri 50 giochi fossero ottime era davvero molta, ma purtroppo era ormai troppo tardi.

De jongen heeft echter geprobeerd het herstelbare te herstellen, zoals te zien is op de foto's, het hele ding is nu nutteloos en slechts een paar rustpunten kunnen nuttig zijn als reserveonderdeel; Ralph Link heeft al zijn verhaal verteld in zijn blog en bovendien schat dat de waarde van alles wat verloren is in de buurt van de $ 16.500 is gekomen.