Er zijn spellen die worden geboren onder een slechte ster of die er gewoon op het verkeerde moment uitkomen, terwijl ze een groot potentieel hebben.

Een daarvan is Battleborn en het is officieel dat hoewel de servers actief blijven, de game na 16 maanden na de lancering geen updates ontvangt (hoewel het niet weet hoe lang).

Twee redenen voor de beslissing van Gearbox: de eerste, de meest voor de hand liggende, is het geval van de basisspeler (eigenlijk leek meer dan een druppel een tik).

Tot zover de cijfers waar we het over hebben, kijk maar eens deze pagina. De kleine spelers tegen juni is te wijten aan een gratis trial die geen langetermijneffecten op lange termijn heeft opgeleverd, die hebben geleid tot het huidige commerciële faillissement Battleborn.

De tweede, die velen van ons beïnvloedt, is dat Gearbox hij passeerde het team waaraan hij werkte Battleborn su Borderlands 3, die dan alle 'personeel' nodig heeft die het softwarebedrijf heeft, rekening houdend met hoeveel de fans met angst op deze titel wachten.

Inderdaad, de Creative Director Randy Varnell zei dat hoewel hij verdrietig was over wat er met Battleborn is gebeurd, hij erg blij is om deel uit te maken van het project met betrekking tot een "langverwachte maar onaangekondigde game"(Randy Pitchford, Voorzitter van de Gearbox, aangekondigd tijdens de PAX dat de 90% van hun krachten zal worden betrokken in het nieuwe hoofdstuk van Borderlands).

Helaas Battleborn heeft de pech gehad (naast een marketingcampagne niet erg effectief) om licht te zien in de periode dat Sneeuwstorm heeft besloten om de wereld van te monopoliseren FPS met Overwatch, en zoals de ouden zeiden:

"Ubi maior minor cessat"

Reacties

antwoorden