Een goed nieuws voor alle liefhebbers van Nooit automatiseren die het gebrek aan hun sexy lieveling (of liever, van zijn zwaard) voelen: de Japanse divisie van Square-Enix heeft in feite een geopend teaser-site om een ​​nieuwe titel aan te kondigen voor mobiele apparaten die zullen worden gepresenteerd, wanneer we schrijven, binnen vijf dagen.

In werkelijkheid zal het spel op een nog niet gespecificeerde manier worden ingesloten verschillende effecten, zoals je kunt zien op dezelfde site die wapens en aanhalingstekens bevat van de al eerder genoemde Nooit automatiseren maar ook Romancing SaGa Minstrel Song, Seiken Densetsu 2, Legenda van Mana en Kai-Ri-Sei Million Arthur.

Op dit moment zijn er geen verdere details en we moeten wachten op de officiële aankondiging van de wedstrijd, die een dag voor de start van de wedstrijd zal plaatsvinden. Tokio spelshow waar, misschien, het ook mogelijk zal zijn om de nieuwe titel van te proberen square Enix.

Reacties

antwoorden