'S Werelds beroemdste youtuber, PewDiePie, hij sprak over zichzelf voor zeker niet-positieve redenen en gerelateerd aan zijn rol als een streamer: tijdens een wedstrijd om PlayerUnknown's Battlegroundsin feite zou hij een andere speler hebben beledigd door hem aan te vallen op de kleur van de huid. De mediastorm is duidelijk in korte tijd losgelaten e Campo Santo, ontwikkelaar van Brandwacht, heeft ingezet tegen de youtuber die dezelfde gebruikers vraagt boycot de streamer.

Verzoek niet geaccepteerd: PewDiePie-fans accepteerden niet alleen het voorstel maar begonnen ook beoordeling Firewatch slecht door Stoom, met rivieren met negatieve stemmen en opmerkingen die weinig te maken hebben met de werkelijke kwaliteit van het spel. Het algemene gemiddelde is echter hoog, maar in de laatste vijftig recente beoordelingen is het mogelijk om harde verklaringen ter plaatse door de gebruikers te lezen tegen Campo Santo, beschuldigd van censuur en gebrek aan vrijheid van meningsuiting:

  • "Verschrikkelijk verhaal, te kort, en sociale gerechtigheid strijder ontwikkelaars. Forgettable game. "
  • "Ten minste één van de game-ontwikkelaars lijkt een DMCA-misbruikende SJW-huilebalk te zijn die auteursrechtwetten gebruikt om illegaal video's te verwijderen als de recensent een woord gebruikt dat hem niet aanstaat."
  • "Sommige SJW dev. dus ja ♥♥♥♥♥ "
  • "De ontwikkelaars lijken censuur te ondersteunen, wat ik niet zal doen."
  • "Het feit dat de maker van dit spel serieus na pewdiepie ging, is ♥♥♥♥ ing zielig. In plaats van te klagen, moet hij ♥♥♥♥ ing zijn spel repareren. Slechtste verhaallijn ooit "
  • "Dit is een van de mooiste spellen. Kort maar geweldig. Trekt je binnen en houdt je van begin tot eind geïntrigeerd. Negatieve beoordeling zorgt er echter voor dat de ontwikkelaar een zeurderige baby is, die DMCA-verwijderingen over kwetsende woorden indient. '

Het is de moeite waard om erop te wijzen hoe u 50-beoordelingen kunt krijgen, 43 hiervan is geschreven door gebruikers die niet eens een uur spelen hebben, een teken van hoe deze het enige doel hebben om het softwarehuis te beledigen en PewDiePie te verdedigen. We zullen zien hoe het ding zal evolueren en of er een stap terug zal zijn Campo Santo, in aanvulling op de excuses (al gemaakt) door de youtuber.

Reacties

antwoorden