Een week geleden uitgebracht, Destiny 2 is al begonnen om levens te werpen voor duizenden spelers (inclusief onze social media-manager, echte Valerio?) en, zoals in dit geval, om erover te praten. Het nieuws komt van Veelhoek , het aangeven van de komst van een update bedoeld om een ​​nationalistisch symbool te verwijderen van een specifiek pantser in het spel. U zult natuurlijk willen weten welk harnas en vooral welk symbool u bedoelt ... hier zijn ze. 

Destiny 2Destiny 2

Het betreffende pantser is daarom het Wegencomplex AA1, leg legendarisch uit voor jagers. Het aangeklaagde symbool, aan de andere kant, is het huidige en zichtbare op de arm dat doet denken aan de vlag hieronder. "KEK", in aanvulling op het equivalent van "LoL" in World of Warcraft tussen Horde en Alliance, is in feite ook het symbool van een extreem-rechtse Amerikaanse beweging. Alt-right, als je dat liever hebt.
Om de hele Reddit-gebruiker te ontdekken xxbiohazrdxxwie met een post de elementen in kwestie heeft onthuld, nog niet eerder bekend.

Bungie is ondertussen prompt verontschuldigd door een kleine "verklaring" op Twitter.
"Een handschoen deelt elementen met een symbool van haat. Het is niet opzettelijk. We verwijderen het. 
Onze diepere verontschuldigingen. Dit zijn NIET onze waarden, we werken hard om het te repareren. We verwerpen haat in welke vorm dan ook ". 

We geloven diep in de goodwill van Bungie. Aan de andere kant, de gelijkenis was er en het is eerlijk om het hele ding te verwijderen, ook al weten we nog steeds niet hoe. Zal het hele pantser of alleen het symbool worden verwijderd? Destiny 2-spelers, laat het ons weten. Inderdaad. Ik zal het eerst aan Valerio vragen.