Twee dagen geleden de streamer dragonbane0 heeft een nieuw snelheidsrecord voor het spel De Legende van Zelda: Twilight Princess HD. Het was zijn eerste officiële poging en hij heeft vandaag het gebruik onthuld van een modding-tool voor de Wii U die hij heeft gemaakt en die hij nu aan de hele gemeenschap heeft verspreid.

De streamer is bekend bij de community vanwege zijn voortdurende zoektocht naar glitches en heeft een zelfgemaakte software voor de Nintendo-console ontwikkeld waarmee hardlopers amateurgegevens kunnen herschrijven. Zijn tijd in Twilight Princess HD was 3: 39: 58, 17 seconden minder dan het vorige record. Dragonbaneo heeft toen een trailer uitgebracht, die je meteen kunt zien, die laat zien hoe zijn run werd gemaakt door zijn programma UTAS, waarmee bepaalde acties tot in de perfectie kunnen worden uitgevoerd. Hij is ook de eerste speedrun op basis van een tool en gebouwd op Wii U.

Tijdens het streamen deed hij alsof hij speelde, en daarom zei hij heel nerveus maar ging nog steeds veel beter dan hij zich had voorgesteld.