Nintendo Italia kondigde officieel de overdracht van een nieuwe aan Nintendo Direct gericht op de presentatie van nieuwe items met betrekking tot effecten die in de komende paar maanden komen Nintendo Switch en de consolefamilie Nintendo 3DS, inclusief de steeds naderende Super Mario Odyssey.

De uitzending wordt uitgezonden naar de middernacht tussen woensdag 13 en donderdag 14 september en kan worden gevolgd op de gebruikelijke Nintendo-kanalen YouTube, Trekken en op de website van het bedrijf. Wat staat ons te wachten op de promenade? Laat ons weten wat je verwachtingen zijn!

Hierna volgt het korte persbericht dat enige tijd geleden door het bedrijf werd gepubliceerd.

EEN NIEUWE DIRECTE NINTENDO gaat naar 00: 00 VAN DE NACHT TUSSEN 13 SEPTEMBER EN DONDERDAG 14 SEPTEMBER

Bijna 45 minuten aan informatie, voornamelijk gewijd aan nieuwe titels die de komende maanden op Nintendo Switch en Nintendo 3DS zullen verschijnen

11 september 2017 - Stem af op 00 00-uren tussen de 13 en de 14 september voor een rijke presentatie van komende effecteninformatie over Nintendo Switch en console van de Nintendo 3DS-familie in de komende maanden, inclusief nieuwe details op Super Mario Odyssey voor Nintendo Switch. Je kunt het direct volgen Officiële site van Nintendo Direct, of op de  YouTube-kanaal van Nintendo Italia.