Ze wilden allemaal (of bijna) en misschien komen ze naar boven: onmiskenbaar merk op Xbox One e PlayStation 4 met verschillende namen zouden er trofeeën verschijnen Nintendo Switch, althans volgens een ontwikkelaar Lichtspeer: Double Speer-editie tijdens een AMA-sessie op Reddit.

Over het spel gesproken en waarom de versie voor Switch geen online ranglijst heeft, Tom Tomaszewski verklaarde het volgende:

Nintendo ondersteunt officieel Prestaties en Leaderboards niet, net als Sony of Microsoft, maar voor zover we weten, werken we eraan. We zullen zien hoe dit gaat en we zullen de grafieken later toevoegen.

Hij heeft dit gezegd, en het besef dat het was iets geheims, na de vele verzoeken om opheldering van de gebruikers, komt het antwoord klaar, dat op een of andere manier probeert in te trekken:

Ops. Laten we doorgaan, we doen alsof we niets doen.

PS. Serieus - ik heb het sterke gevoel dat Nintendo ze verschillende keren heeft genoemd.

Bevestiging? Denial? Op dit moment kunnen we niets officieel maar één zeggen eenvoudig gerucht, maar omdat we zoveel worden blootgesteld, denken we dat, in feite, er is iets in voorbereiding voor Nintendo SwitchOndanks Tomaszewski heeft hij vervolgens probeerde te trekken en te beteugelen het enthousiasme van alle gebruikers.

Reacties

antwoorden