Aangekondigd zonder enige aankondiging, de remake van Secret of Mana het wordt weergegeven in een eerste video-gameplay; de kwaliteit is niet hoog en daarom is het niet mogelijk om vanaf nu de werkelijke visuele goedheid van de ontwikkelende titel te beoordelen square Enix, maar we kunnen de algemene impact van de wereld in drie dimensies en veelhoekige modellen nog steeds waarnemen.

Wat je kunt zien in de video zijn de openingsspelrollen die oorspronkelijk zijn uitgebracht op de Super Nintendo, waar de jongen uit Randi Village zijn prachtige avontuur begint. Grafisch we zijn zeker op een goed niveau, met meer complexe animaties en de rest van de wereld, maar de fascinatie "schilderkunstige" van de oorspronkelijke Secret of Mana lijkt een beetje 'ontbreekt. Naast een nieuwe 3D-look voegt de remake van Secret of Mana toe tekens voor de personages (in het Engels en Japans), sommige nieuwe dialoogscènes en een modernere soundtrack, in aanvulling op een modus die is ontworpen voor de lokale coöperatieve drie spelers.

De remake van Secret of Mana is vanaf nu beschikbaar voor Steam en de PlayStation Store 15 februari; Hieronder ziet u de video-gameplay vrijgegeven op YouTube, bent u tevreden met het eindresultaat?

https://youtu.be/HKbqzL1YN6Y

Reacties

antwoorden