Na zoveel jaren stilte komt hij terug op de serie videogames gewijd aan Alice. De serie zag het licht in de 2000 met de titel American McGee's Alice, gemaakt, precies, door American McGee en vrijgegeven op pc, Playstation 3 en Xbox 360 door Electronic Arts waarnaar hij volgde, in Alice: Madness Returns.

De maker van de serie had lange tijd gevraagd om vragen te stellen over een mogelijk derde hoofdstuk van de serie, maar plotseling, zoals je kunt zien aan de hand van de bovenstaande tweet, lijkt het erop dat hij van gedachten is veranderd. De mogelijke titel van het volgende hoofdstuk zou kunnen zijn Alice: Asylum en de maker bereidt een voorstel voor waaraan moet worden voorgelegd Electronic Arts, de intellectueleneigenaren van de serie, aan wie ze dan een kunstwerk, een ontwerpidee en een financieel model moeten hechten. Tegelijkertijd vraagt ​​het gebruikers om hulp, niet goedkoop, maar met een eenvoudige handtekening die bij het voorstel kan worden gevoegd, zodat ze ondersteuning kunnen bieden. Als u geïnteresseerd bent, kijk dan eens naar de volgende link.