Onder de bezienswaardigheden van het web moet vandaag de dag een dat ons leven zal verstoren en heeft betrekking op één van onze favoriete personages uit de wereld van videogames segnalarne: Super Mario.

Zoals je ons duidelijk kunt zien (zo veel dat we weten dat je allemaal in staat bent om de ideogrammen te lezen) op de Japanse site Nintendo dit presentatieblad is opgedragen aan Mario (andere karakters zijn gemaakt voor de personages van de franchise).

De beschrijving zegt:

Sportief, of het nu gaat om tennis of honkbal, voetbal of autosport, hij [Mario] doet alles cool. In feite lijkt hij ook al lang geleden als loodgieter te hebben gewerkt ...

Vertaling: sportman in de ronde, het is tennis of honkbal, voetbal of racen met machines, hij (Mario) doet alles in een kut. In feite lijkt het al heel lang geleden als loodgieter te hebben gewerkt ...

Dus het is officieel: Mario Hij verliet zijn nederige werk tijd geleden (hoewel ik heb eigenlijk niet ooit met een zuiger of een sleutel in de hand) naar de superheld weten we allemaal geworden.