Ontwikkelaars van No Man's Sky, Hallo Games, proberen het verloren terrein te herstellen door middel van constante updates en patches naar hun titel, bijna leeg. met Atlas Rises, de update van vorige maand, een verhaallijn werd toegevoegd, samen met een hele reeks missies, portals en veel nieuwe elementen. Sindsdien zijn er vijf corrigerende patches gepubliceerd.

De laatste die zojuist is gepubliceerd, verwijdert er een reddingsprobleem e het voegt varianten toe aan de besturing van schepen. Sommige spelers hebben gemeld dat ze na langdurige spelsessies niet konden opslaan, nu (gelukkig) gewist. Verschillende typen en klassen van verschillende schepen hebben nu verschillende behandelingsstijlen en eigenaardige snelheidskenmerken.

Ten slotte hebt u visuele anomalieën, een verbeterde gebruikersinterface en vele andere "kleine" wijzigingen die u kunt lezen, ervaren volgende link.