Vandaag de Officiële site di Gal Gun is bijgewerkt met een mysterieuze en belangrijke aankondiging gericht aan fans van de saga zo geliefd door onze Fraws. Blijkbaar, al Tokio spelshow dit jaar zal het bedrijf een nieuwe titel van de saga presenteren, zelfs aanwezig in speelbare vorm. De advertentie is echter enigszins cryptisch ...

"Een nieuw spel uit de Gal Gun-serie is mogelijk te spelen in de Tokyo Game Show ... misschien."

Het idee is om ons tot het einde van deze maand met een mysterie achter te laten: het grote Japanse evenement zal de deur openen 21 en 22 september voor afdrukken, e 23 en 24 september voor het grote publiek. Fraws en de sprekers van videogames zullen aanwezig zijn bij het evenement om het met uw hand te testen en u elk detail over deze nieuwe franchisetitel te laten weten.