Ik moet je de waarheid vertellen. Vanaf de eerste dag dat ik het zag Wild West Online Ik ging helemaal kantelen. Misschien onvoorwaardelijke liefde voor de westerse omgeving, misschien de immense genegenheid voor een bepaalde Red Dead Redemption, misschien de latente verslaving die ieder van ons, in het geheim of niet, heeft voor MMO's. Het feit is dat ik geen moment aarzelde om eventuele updates onmiddellijk te volgen en natuurlijk om mijn exemplaar vooraf te bestellen. Drie beschikbare edities: Townie, Pioneer, Collector. Naast de verschillende in-game bonussen, bieden Collector en Pioneer ook toegang tot Alpha, evenals Beta.
Nadat ik een tijdje geleden de preorder had gemaakt, was ik gedurende verschillende dagen dagelijks op de sitepagina, wachtend op nieuws.
Eindelijk 3 dagen geleden kwam het nieuws. De site is bijgewerkt en onthult de langverwachte releasedatum van de Closed Alpha: 15 september.

Wild West Online

Een paar uur geleden echter, de plaatsen op Facebook gepubliceerd door officiële pagina van Wild West Online dat verdere details onthult. In een notendop, Alpha zal in twee delen worden verdeeld. De eerste, degene die begint de 15 september, zal worden samengesteld uit drie pauzes van drie dagen. De tweede, degene waarin "de robuustheid van het spel en de capaciteit van zijn servers" serieus zullen worden getest ", vindt plaats van oktober 10 tot 15 november continu en met speciale 24 / 7-servers. We weten niet of de doelen in de game worden opgeslagen of dat ze voor Beta worden gereset. Praten over Betaer is geen informatie over gegeven en voorlopig moeten we tevreden zijn met Alpha. Niet slecht voor mij, het spijt me voor degenen die de Townie-editie hebben geboekt. Ik ben met je!
Ik kan niet wachten om deze titel in handen te nemen, waarvan ik met heel mijn hart hoop dat hij geen nieuwe Day-Z of hoe dan ook een luidruchtige flop zal opmerken.

Wild West Online

Reacties

antwoorden