De laatste tijd hebben we aanvallen tegen betaalde online diensten en ook tegen de videogame-industrie die geld verdient op de zakken van spelers met DLC te betalen (niet zozeer met degenen die extra inhoud bieden, maar vooral degenen die dienen om een ​​spel te voltooien dat onvolledig of anderszins niet helemaal bevredigend is geboren, misschien zelfs aangekondigd als triple A) maar blijkbaar Monster Hunter World het zal niet onder deze titels zijn (aan de andere kant hebben alle titels van de saga in het verleden de aanvullende inhoud altijd in vrije vorm gehad).

Op Gamescom 2017 (waar je zou kunnen ontmoeten Fraws met het PDVG-team), de fabrikant Ryozo Tsujimoto tijdens een interview verklaarde hij dat "blijft gratis speurtochten vrijgeven zoals we altijd deden'.

Zeker uitstekend nieuws voor de vele enthousiastelingen die met spanning wachten Monster Hunter World (inclusief ondergetekende), maar blijkbaar zal er een kleine verandering zijn.

Door de quest te verlaten, Capcom bestudeert een aantal formattering als consoles, in tegenstelling tot de laptops waarop de saga van Monster Hunter heeft zijn fortuin gemaakt, ze zijn meestal altijd online. Sterker nog, op PSP o 3DS we moesten de quests thuis downloaden en ze vervolgens offline spelen, terwijl ze nu denken te profiteren van de mogelijkheid om voortdurend toegang te krijgen tot het netwerk, misschien met tijdelijke missies waarvoor online moet worden voltooid (met speciale beloningen, stijl wat gebeurt er op sommige mobiele games).

Ma Tsujimoto zorgt er ook voor dat al deze "extra"Zullen dingen zijn die alleen zullen worden bestudeerd en geïmplementeerd dat ze de uiteindelijke gameplay bevredigend zullen vinden om spelers met hoge verwachtingen van Monster Hunter World, zelfs als het lijkt dat degenen die de eerste speelbare versies van de game al in handen hebben, zich voor een product van de hoogste kwaliteit bevinden (zoals de 12 minuten aan gameplay die je kunt "proeven" in de video hieronder)

Ook, zoals we allemaal weten, dit Monster Hunter World zal de eerste van de saga zijn die Open Wereld is (dus geen laadschermen meer tussen het ene gebied en het andere), maar in tegenstelling tot veel andere titels, de Capcom hij heeft beloofd om kaarten te hebben, niet noodzakelijk gargantuanes (soms leidend tot volledig lege of nutteloze gebieden, zoals in veel andere spellen) maar zeker vol en vol met details.

Het "kwaad" zal ook terugkeren Egg Quest, maar zich bewust van hoe frustrerend ze waren, lijken ze te hebben besloten om ze iets gemakkelijker te maken, omdat de spelers niet langer beperkt zijn zoals ze vroeger waren als een carrier (persoonlijk probeerde ik ze allemaal in het verleden te vermijden, zo niet strikt noodzakelijk in rang).

Altijd praten over speurtochten zal degenen die eens werden genoemd niet missen Rank G Quest, met het verschil dat ze een integraal onderdeel van de geschiedenis zullen zijn.

Als een kleine aanraking van kleur, lijkt het erop dat de personage-editor ook is verbeterd, waardoor we het uiterlijk van onze jager kunnen aanpassen aan veel meer dan we gewend waren.

Het enige dat overblijft is wachten op de uitgang van Monster Hunter World in de 2018 (altijd te ver weg), begin je in de tussentijd je messen te slijpen met een bedje!