Een paar uur geleden Niantic kondigde officieel de verschijning aan van een andere, langverwachte legendarische Pokémon in zijn app Pokémon GO, in eerste instantie alleen voor het Japanse grondgebied: het is Mewtwo, het Pokémon-nummer 150 in de eerste generatie Pokédex.

Het bedrijf heeft zojuist bevestigd dat Mewtwo via de website ook in de rest van de wereld zal arriveren Raid Esclusive Battles, vergelijkbaar met de reguliere Raid Battle, met het enige verschil dat spelers een soort uitnodiging nodig hebben om deel te nemen. Alle details in de release worden door het bedrijf verspreid via het officiële blog Pokémon GO Live, waarvan hieronder de saillante fragmenten zijn opgesomd.

Mewtwo en de Raid Exclusive Battles

Op de ochtend van vandaag verwelkomden de coaches de echte wereld op Pokémon Legendarische Mewtwo tijdens het evenement Pokémon GO Stadium die wordt gehouden in Yokohama, Japan. Duizenden coaches die in staat waren om met succes tegen Mewtwo te vechten en ze aan hun Pokédex toe te voegen. In de komende weken krijg je ook de kans om met Mewtwo te vechten en te vangen, dankzij het nieuwe Raid Esclusive Battleships-systeem.

Le Raid Esclusive Battles ze lijken op bestaande Raid Battles, maar met enkele opvallende verschillen. Exclusieve raids verschijnen regelmatig in sportscholen over de hele wereld; echter, in tegenstelling tot bestaande raids, Coaches worden uitgenodigd om deel te nemen aan een Exclusive Raid Battle. Om een ​​uitnodiging te ontvangen om deel te nemen aan een Exclusive Raid Battle, De coaches moeten een raid succesvol afronden in de Gym waar Raid Exclusive Battle wordt gehouden. De uitnodigingen die ze ontvangen zullen informatie bevatten over wanneer de overval zal worden gehouden en zullen ruim van tevoren worden verzonden, zodat ze kunnen coördineren met andere coaches voordat ze tegenover de machtige Raid Boss staan. Mewtwo zal de eerste Pokémon zijn die Coaches zullen opnemen in Raid Exclusive Battles, maar andere krachtige Pokémon zullen uit de Raid Eggs kunnen komen die zich de komende weken in de Raid Exclusive Battles zullen bevinden.

Volgens de laatste geruchten zou Mewtwo in Italië in de buurt van Rome zijn verschenen. Ben je zo fortuinlijk geweest om het te kunnen zien?