Als eerste deel van een telefoonboek waarvan we hopen dat het u zal plezieren, beginnen we met een kleine presentatie. Gezien het aantal verzoeken, hebben we besloten om deze kleine ruimte speciaal voor je lezers te maken, zodat je de jouwe kunt vertellen door je stem te laten horen, zodat je een recensie, een redactioneel commentaar of meer wilt schrijven, dit is op de juiste plaats. Stuur uw artikelen naar het e-mailadres cosimo.lemma@pdvg.it mogelijk in formaat dok of hooguit pdf, het is prima ook een kopie in de body van de mail, maar geen buitenaards formaat voor hoffelijkheid. Vergeet niet om op te geven naam e Achternaam evenals de 'onderwerp van herziening op zichzelf vergezeld van de eventualiteit toegestaan ​​om te publiceren met uw naam (als je dat liever hebt, is het ook een goede bijnaam of publicatie in vorm anoniem).

Omdat de community erg groot is, kunnen we op geen enkele manier de publicatie garanderen van elk item dat we zullen ontvangen voor zowel kwantiteit als kwaliteit. Dat gezegd hebbende, welkom bij "Editor voor een dag"En laten we meteen beginnen in het eerste artikel Vincenzo Paolo Esposito! (ndR Artikelen zullen op een minimum worden geredigeerd om een ​​goede lay-out en goede leesbaarheid te waarborgen door eventuele fouten te bekijken. De logische betekenis van de geschriften zal op geen enkele manier worden beïnvloed. Ik voeg er ook aan toe dat wat je zult lezen op geen enkele manier de gedachte weergeeft om over videogames te praten, in dit specifieke adresboek denken we alleen maar aan een manier. Dus ga langzaam met vlammen en beledigingen, want persoonlijke meningen zijn heilig)

Emulators: Best Consoles?

Het is nooit voor de geest geweest om opnieuw na te denken of een oude man te vinden Super Mario? Maar natuurlijk jij! Gewoon de oude man wrijven NES papa, stop de cartridge en ... wat? Heb je geen cartridge? Sis het kapot? Of slechter ... Heb je niet de hardware die je nodig hebt om te spelen? Welnu, er zijn twee manieren om te volgen.

La eerste (de duurste en langste) blijkt te zijn eBay waar met honderd euro je er een meeneemt NES vergeeld met super mario-patroon en een werkend medium pad ... ah vergeet geen lange verzendtijden! Wanneer je aankomt op het bestemmingspakket, ben je ervan overtuigd dat alles goed zal gaan! Gewoon ... je hebt een moderne tv met VGA-, HDMI-, SCART-aansluitingen en ook de RF-antenne-aansluiting, daar moet je de video-uitgang van je console aansluiten. Wat? Werkt het niet? Moet u 10 € uitgeven voor een fatsoenlijke adapter? Maar het is duidelijk! Nu dat je iets hebt dat fout zou kunnen gaan? Ops, je merkt dat je op de tv speelt met een storende flikkering. Hier is hoe je tijd en geld verspilde.

La tweede (de absoluut beste) is het gebruik van een emulator. Wat is een emulator? Een emulator, [...] is een component die de functies van een bepaald systeem repliceert op een ander systeem dan het eerste Wikipedia.

Nu we weten wat het is om gewoon "PC-emulator" te googlen, plus de naam van het platform dat moet worden geëmuleerd. Simpel! Dan moet je gewoon een kopie van je online spel vinden.

Stop! we zijn piraterij toevallig de spellen? Um ... misschien. In Italië is het emuleren van een game wettelijk alleen als je een fysieke kopie van de game hebt. En als die game niet beschikbaar is of een oog uit zijn hoofd? Is het het echt waard? Onthoud gewoon de Mame (Acroniem voor Meerdere Arcade Machine-emulator), is niets meer dan een universele emulator van de oneindige kasten van de gamekamer, zijn doel, samen met andere emulators is om de spelen van vorige tijdperken levend te houden, zonder winstbejag! Dus emuleren is geen misdaad als niemand het snapt. (Noot van de redactie Als een goede wet-editor, denk ik dat het de moeite waard is toe te voegen dat in elk geval de emulatie ALLEEN legaal en uniek is als je de originele fysieke ondersteuning hebt die het spel bevat. In feite is het spelen met een rom het equivalent van een back-upkopie voor persoonlijk gebruik om de oorspronkelijke media niet te bederven)

Verduidelijkt dit aspect, het is net genoeg om ons spel te vinden en het te starten met de emulator om de enorme verschillen te ontdekken in vergelijking met wanneer je op consoles speelde! Welnu, naast tijd en kosten, is een ander voordeel de goede uitvoering van het spel, wat kan worden bepaald door een betere framesnelheid (frame per seconde of fps), betere textuur en resolutie van games, allemaal vergezeld van de keuze van Filters, Shaders en Anti-aliasing. Een paradijs is het niet? Maar als je een pc hebt die meer dan fatsoenlijk is en geen depressie heeft Intel Graphics (Rillingen).

Vandaag, met de recente productie stop WiiU e PlayStation3 (gemoedsrust aan hen) worden verder bevestigd door hun respectievelijke emulators: čemu e RPCS3 (werkt nog steeds met sommige titels, maar tegelijkertijd in een teststatus). Nu ook de PC MASTER RACE het kan bogen op het spelen van titels als 5 en The Legend of Zelda: Breath of the Wild naar een betere kwaliteit (als je een 1080Ti SLI hebt).

Tot slot, wie wint er tussen emulator en console? Je zult het zeker begrijpen.

Het artikel is voorbij, ga in vrede. Vergeet niet om te delen, maar verzend om commentaar te geven op ons om ons uw mening te laten weten! Ik dring er bij je op aan om burgerlijke en respectvolle tonen te behouden om formatieve discussies te hebben voor alle partijen en om deel te gaan uitmaken van de beste Italiaanse gemeenschap die zich concentreert op de wereld van videogames!

Reacties

antwoorden