Warner Bros aangekondigd dat Midden-Aarde: Schaduw van Oorlog zullen buitdozen hebben.

Binnen het spel zal er een winkel zijn, genaamd "De markt”(Originaliteit is verspild), waar je buitkist, oorlogskist, boost voor de XP en andere verschillende amenicoli kunt kopen.

I buit borst bevat uitrusting, in de vorm van wapens en bepantsering van verschillende zeldzaamheid en kan ook een boost voor de XP bevatten die zal dienen om het speelbare personage te nivelleren vergelding.

In oorlogskist in plaats daarvan zullen we orks vinden van verschillende rariteiten die ons leger zullen verbeteren en zullen, net als de buitkist, items hebben die zullen dienen om orchideevolgers te nivelleren en aan te passen.

Voor de aankoop van deze artikelen hebben we twee verschillende valuta's om te gebruiken: Mirian o Goud.

I Mirian ze zijn een valutamunt in het spel door het verslaan van speciale orks, het vernietigen van apparatuur, het vernietigen van orkesten voor apparatuur die dan vernietigd zal worden voor Mirian, of gewoon door de reserves van Miriam te vinden in het spel dat geplunderd moet worden.

I Goud in plaats daarvan zijn we het type valuta dat we zullen gebruiken voor alle items op het hoogste niveau (beginnend vanaf buit borst eindigend op oorlogskist en alles wat je kunt vinden in de winkel). Het is duidelijk dat deze valuta betaalbaar zal zijn met echt geld of zal worden gegeven (in kleine hoeveelheden) zodra bepaalde doelen zijn bereikt of door deel te nemen aan de uitdagingen van de gemeenschap.

Gemeenschap die terecht al eerder heeft aangesproken Warner Bros het bedrijf beschuldigen van op schaamteloze wijze lucre willen zijn door toe te voegen aan een spel dat voor de volle prijs wordt verkocht. Vanuit dit oogpunt moet je wijzen op hetzelfde Warner Bros hij wilde duidelijk specificeren dat niets dat via het goud kan worden verkregen het niet zal kunnen spelen Schaduw van Oorlog. Het aankoopsysteem door Goud (wat ze willen verduidelijken dat we gedeeltelijk gratis zullen ontvangen terwijl we spelen) dient alleen om de aanschaf van veel items in het spel te versnellen.

La Monoliet hij geeft praktisch een kortere weg aan de meest luie spelers die, in plaats van tijd te "verspillen" met het voltooien van missies, het aanvallen van forten of simpelweg wat meer "malen", ze alles meteen willen.

Persoonlijk zie ik de noodzaak niet in om een ​​dergelijke valuta in een spel voor één speler in te voegen, omdat dit soort aankopen meestal nodig is in de mobiele gaming in de beroemde spellen "gratis om te spelen, betalen om te winnen"Om te klimmen en de top van de multiplayer PVP Leaderboards te bereiken, maar omdat niemand gratis werkt, wordt in dit geval alles gerechtvaardigd door het feit dat deze games precies gratis zijn om te spelen en daarom zonder de in-game store zou het potentieel hebben om inkomsten te genereren.

Schaduw van Oorlog in plaats daarvan, zoals hierboven vermeld, zal het een volledig verkochte voorraad zijn en daarom is het totaal nutteloos om te denken dat we moeten (of meer geld willen uitgeven om van de game te genieten, niet gelukkig nu we merken dat we iets betalen en meer en meer krijgen vaak met een onvolledig eerste product (we denken aan alle titels die alleen zinvol zijn na het nemen van 1 of 2 DLC voor betaling).

De communitymanager van de Monoliet Jared probeerde deze poging om te winnen voor spelers te versluieren met een eenvoudige zin:

"Het is een optie voor spelers. Voel je vrij om te spelen zoals je wilt"

Altijd dezelfde Jared zorgt ervoor dat het spel absoluut 100% bruikbaar is zonder de "De markt"En dat op dit moment nog niet is besloten hoeveel het echt geld kost om te kopen i Goud.

Alle hype waarvoor het me had aangewakkerd Midden-Aarde: Schaduw van Oorlog het vervaagde snel (omgekeerd evenredig met de snelheid waarmee ik Goud zal helpen om zichzelf beter uit te rusten in deze titel), wat echt teleurstellend is omdat alle previews en beloften die tot nu toe zijn gedaan het idee van een echt opmerkelijk spel gaven.

En je zou wat geld op die manier uitgeven?