Het is een paar dagen geleden sinds het nieuws dat het was Sony is sindsdien toegenomen 31 augustus, de kosten voor zijn online service Playstation Plus.

Koeler nieuws is in plaats daarvan wat lijkt op het volgende abonnement tegen een cost plus PS Plus de service zal worden opgenomen Playstation nu (de stem, nog te bevestigen, werd geboren uit een insider-tweet Tidux die in het verleden al nauwkeurig heeft geanticipeerd op de bewegingen van Sony). (Bijgewerkt afgelopen uur claimt Tidux dat het nieuwe abonnement elke maand ook 2-films bevat)

Voor degenen die het niet wisten PS nu is een streaminggame-service (dus we hoeven het spel niet fysiek op consoles te hebben) toegankelijk vanaf PS4 e PC dat in het gezicht van een maandelijkse vergoeding (die als ik geen fout maak op het moment bedraagt 9,99 dollar per maand, eigenlijk hoeveel Netflix) stelt ons in staat om toegang te hebben tot een titelpark daarbuiten Giochi 500 tra PS3 e PS4 (uiteraard met zoveel exclusieve Sony, waardoor het ding erg interessant is, omdat we op deze manier titels kunnen spelen die alleen maar worden gezien Playstation ook PC).

Maar dit is niet waar we het over willen hebben, maar over deze lastige betaalde online diensten die nu normaal zijn geworden in de wereld van consoles.

In de redactie van We hebben het over videogames er zijn twee verschillende facties (eigenlijk vond ik mezelf de meest spartan tegen de Perzen doen, zoals ik alleen was).

La eerste (naar wie ik op weg ben en waarvan ik ook een enig lid ben) ziet een eerlijke prijs moeten betalen voor een online dienst wanneer de infrastructuur op de basis goed wordt onderhouden, altijd werkt en in geval van onenigheid, alleen omdat we geld huren, de mogelijkheid hebben en het recht hebben om te klagen en te verzoeken terugbetalingen of toekomstige bonussen.

La tweede (de rest van de redactie) maar zijn volledig tegen dit soort diensten. Voor hen moet online gamen gratis zijn -bloederige communistische bolsjewistische roodtinten - en diensten PS Plus e PS nu moeten afzonderlijke pakketten zijn die een speler moet kunnen kiezen om te kopen of niet, zonder te worden gedwongen om passief de keuzes van Sony (maar ook Microsoft e Nintendo). (Ik vraag om de wilde intriges, maar tijdens de beoordeling door een goede Accattino kon ik mezelf niet vrijstellen van het expliciteren van het standpunt van de tegenovergestelde factie, dat wil zeggen: als met het gratis pc-spel met een goede infrastructuur, omdat voor hetzelfde in de wereld console moet ik betalen? Wat hebben PS4-servers anders dan Steam's bijvoorbeeld? Neem niet voor het fonds! Consuls hebben al hun economische aanvulling op vergunningen - Lyed)

Voor degenen die zich afvragen, dit zijn servers

Het is vrij duidelijk dat zelfs de ondergetekende, hoewel hij de voorkeur zou geven aan een modulaire aanbieding (op het model van Hemel om duidelijk te zijn), begrijpt heel goed dat de mechanismen van een groot bedrijf niet zijn om hun gebruikers gelukkig te maken, maar om winst te maken (als ze dan geld verdienen, kunnen ze ons ook gelukkig maken, zo veel verdiend). Vond dat de "missie" van de Sony is om geld te verdienen met hun producten, de enige analyse die ik ga doen, is uitzoeken of de service PS Plus aangeboden is het uitgegeven geld waard. Tot op heden, na aftrek van de toename die eind augustus zal aankomen, PS Plus kosten per jaar euro 60.

Wat het doet PS Plus?

De mogelijkheid om online gaming-diensten te gebruiken, evenals de kans om elke maand "games bruikbaar" te hebben, die nog steeds speelbaar zijn in onze consoles totdat we PS Plus actief (met 2-titels voor PS4, 2 voor PS3 en 2 voor PS Vita). Je hebt ook toegang tot een aantal exclusieve inhoud en een slechte korting die nooit doet.

Een schatting gemaakt door sommige gebruikers bracht aan het licht dat PS Plus in de 2016-spellen voor een commerciële waarde van $ 1.150 heeft gezorgd, ongeveer 200 maal de waarde die we betalen om jaarlijks te betalen.

Natuurlijk zullen niet alle titels uitzonderlijk zijn of van onze eigen smaak (of misschien met slechts één van de consoles die we 100% niet konden gebruiken, deze functie van PS Plus), maar zeker niet aarzelen om titels beschikbaar te stellen die ook een bepaalde impact en groot succes hebben (denk maar aan de reeks telltales, Het leven is Strange e Just Cause 3 van de laatste maanden).

Dit is wat de goede siral bedoelde.

Dus netto van 5 maandelijkse euro, 20 cent per dag, de aangeboden service is tastbaar, bevredigend (althans in mijn ervaring heb ik nooit grote problemen met PS Plus) en terwijl ik een "jas" -service ben omdat ik vrijwel verplicht ben om het te betalen om mijn consoles te gebruiken voor het 100%, vind ik het perfect geprijsd vanuit het oogpunt van de prijs zoals voorgesteld in het pakket. Ook als het invoeritem binnen PS Plus dienst PS nu moet worden bevestigd, het zou een extra toegevoegde waarde zijn om de aangekondigde jaarlijkse kostenverhoging te rechtvaardigen.

Herhaling van de klassieke mantra die "gratis is beter " (we zijn echter het thuisland van 'Accattino), vindt u de online betaaldienst zo verkeerd, als de prijzen deze blijven?

De poster (en de tegenspeler van de redactie van We hebben het over videogames) de zware zin.

Reacties

antwoorden