Moeilijke dagen in het huis van Niantic na de flop van dit, nu berucht, eerst Pokémon Go Fest. Het evenement, dat op 22 in juli in Chicago werd gehouden, was om de langverwachte introductie van de eerste legendarische Pokémon Go in te wijden. Daarnaast kregen de deelnemers de mogelijkheid om extraatjes, exclusieve content, etc. te krijgen. Betalen, natuurlijk, kost de entree ongeveer 20 $. Hoe dan ook, niets engs. Niantic heeft niet alleen de terugbetaling van het bericht aangekondigd, maar ook het equivalent van 100 $ in PokéCoins in geschenk voor elke deelnemer. Deelnemers hadden misschien liever een andere dag uitgegeven, maar deze onrechtvaardige regel kan niet worden overwogen. Niet iedereen weet dat het evenement live werd uitgezonden: wat eruit kwam kon alleen maar opwindend zijn (voor ons).

Iemand is echter niet tevreden.

Dit zijn de eerste klachten. Hoewel de Niantic-interventie meestal positief was, leek het voor sommigen niet voldoende. Vooral voor degenen die, om deel te nemen aan het Pokémon Go Fest, afkomstig zijn uit andere Amerikaanse regio's of zelfs uit andere staten. De advocaat is degene die de verzoeken van deze groep mensen uitvoert en als woordvoerder optreedt Thomas Zimmerman. Het is precies Zimmermam die wordt uitgelegd in een 'interview met Polygon: "Wat was beloofd, de prikkel waarmee mensen de vlucht naar Chicago boekten en hun aanwezigheid beheersten, was misleidend. Sommigen kwamen uit Japan. Niantic zal deze kosten voor de reis moeten vergoeden ".
Redeneren in bepaalde opzichten, voor anderen misschien overdreven. Benieuwd hoe de wet zal worden uitgedrukt.

En terwijl iedereen "schreeuwt", geniet Niantic ervan.

Dat klopt. Hoewel niemand tijd verspild om op te merken hoeveel het Pokémon Go Fest fout ging en, in het algemeen, toen Pokémon Go langzaam aan het verdwijnen was, komen hier de gegevens die ik niet verwacht. De 23 juli, de volgende dag op het feest en de eerste releasedag van de legende, vuurden de Niantic. In een enkele dag heeft hij de absurde figuur bereikt van $ 5,8 MLN inkomsten, waarmee het record dat eerder werd behaald dan de releasedatum van de app werd verslagen.
Wat te zeggen, er zijn geen flop of negatieve oordelen die de controle hebben: de 'weinige' coaches die over zijn, maken het niet uit en moeten absoluut Articuno en Lugia vangen. Letterlijk ten koste van alles.

Reacties

antwoorden