Als titel zijn Maxis en Electronic Arts letterlijk comfortabel. Na "alleen" drie jaar sinds de release voor pc, De Sims 4 is ook officieel aangekondigd voor consoles. precies Ps4 en XBOX One. Wanneer? De datum is al zeker: 17 november. Voor de consoleversie werd ook een speciale trailer gepresenteerd, die als volgt is:

 

We hoeven niets over De Sims uit te leggen.

We kunnen u echter wel vertellen welke versies en wat The Sims 4 op consoles kan verwerken. Zoals u weet, heeft de pc-versie tal van uitbreidingen en pakketten opgeleverd. Hoewel niet specifiek, wilde EA aangeven dat de consoleversie "veel" bevat van de extra inhoud die al is vrijgegeven. Waar we zeker van zijn, is dat de versies twee zijn: Standaard en deluxe. Beide hebben hetzelfde bonusvoorbestelling, met het decoratiepakket "Perfect Patio Stuff". De Deluxe heeft, naast de verschillende extra in-game content, drie dagen eerder toegang tot de game, al op 14 november. Eindelijk kunnen EA Access-leden 5 dagen voor de wereldrelease beginnen met spelen, dus vanaf 9 november 2017. Tevreden?