Velen van jullie hebben zich altijd afgevraagd wat ze ermee moesten doen Nintendo Gold Points tot nu toe geaccumuleerd (voor degenen die het niet weten, zijn er sinds eind maart vorig jaar punten die je oppikt met de aanschaf van digitale / fysieke spellen).

Welnu, nu zullen ze echt nuttig zijn Nintendo heeft een aantal nieuwe beloningen toegevoegd om te worden ingewisseld, inclusief enkele echte spellen.

Natuurlijk laat het aanbod je niet toe om te kopen Fire Emblem o Pokemon, maar je kunt kiezen uit een aantal indie landschapstitels voor UDITE UDITE, Wii U (doet iemand van jullie het nog steeds?) en voor 3DS.

De volledige lijst van de nieuwste rewards is te vinden op de website van de Mijn Nintendo-beloning.

my_nintendo_gold_coin_rewards_new

Helaas zijn er, naast het kleine aantal titels (wat hem heeft gekost om iets lekkerder te maken, zelfs erg gedateerd ???), momenteel geen beloningen beschikbaar voor Schakelaar, die, uiteraard, een aantal gebruikers heeft gemaakt, en niet in de laatste plaats Mijn Nintendo. Het grootste probleem is te wijten aan het feit dat ik Gouden punten di Mijn Nintendo hebben een vervaldatum dan gebruikers van Schakelaar, of waarom ze er geen hebben 3Ds / Wii U, of gewoon omdat ze hun bezwete punten niet willen uitgeven aan consoles die ze misschien niet meer gebruiken (vooral Wii U), zijn bezorgd dat ze het niet kunnen gebruiken voordat er een kans is om iets goeds voor hen in te wisselen.

Om de omelet te completeren is er geen nieuwe beloning voor de Platina punten.

Het zou leuk zijn dat Nintendo hij ging niet mee met de oogkleppen in zijn marketingmanagement, maar af en toe luisterde hij naar de verzoeken (en klachten) van zijn fans, omdat liefde voor de Big N het is altijd zo veel, maar het trekt en trekt, het touw breekt vroeg of laat af.

Dus wat als ik niet ...

"Ahi, Ahi, Ahi, Nintendo ..."

Reacties

antwoorden