Een jaar geleden Niantic Het was een revolutie een beetje 'de levens van velen van ons, nodigt ons uit het huis te komen en draaien als gekken met een mobiele telefoon in de hand, simpelweg door het veranderen van hun eigen Ingress om het aan te passen aan het universum Pokémon. Echter, de viering van het eerste jaar van Pokémon GO, die het legendarische debuut zou hebben gezien, verliep niet precies zoals verwacht.

Volgens verschillende getuigenissen ontstaan ​​in het netwerk, is het evenement Chicago gezien veel van deze spelers, ook kwam van ver weg, niet in staat om te spelen als gevolg van problemen met de verbinding aan het spel. De coaches konden geen verbinding maken met de Pokémon GO-servers, zoveel om hetzelfde te pushen John Hanke e Mike Quigley Niantic te stijgen in de eerste persoon op het podium om de aanwezigen gerust te stellen: het is onnodig om te zeggen dat de publieke protesten de presentatoren stem hebben gedomineerd, en op verhaal, Niantic beloofde een restitutie voor alle tickets gekocht door de deelnemers, samen met vouchers 100 $ om in de game verzilverd te worden. De Pokémon Lugia werd vervolgens gratis ontgrendeld voor alle leden van het evenement als extra achtergrond voor de slechtste, onvergetelijke dag.

Laten we genieten van deze video-recapitulatie die als achtergrond de klinkende protesten van fans en buurten in Chicago ziet.