Minecraft is altijd het hulpmiddel geweest om zijn creativiteit of vermogen om bestaande scenario's weer te geven te ventileren.

Maar vandaag is wat we presenteren een erg leuke video waarin NBC Left Video (een rib opgedragen aan het sociale NBC) gebruik Minecraft om een ​​paar dingen uit te leggen over de wetten die van toepassing zijn op onze satelliet.

Klik om de officiële bronvideo te bekijken!

Om op te merken dat de video op een discrete manier wordt afgespeeld.

In een wereld als de onze, waar media-informatie vrij grof is (karakter dat erger wordt wanneer we het hebben over of gebruik van videogames in artikelen), moet je een groot applaus geven aan degenen met NBC dat ik een video heb gemaakt (ik denk dat ze een expert hebben genoemd voor de creatie) waar de beelden die aan ons getoond worden, hand in hand gaan met wat ons wordt uitgelegd, en het is geen kleinigheid.

Ten tweede, hoewel de video een "licht" onthullend karakter heeft, biedt het een aantal begrippen waarvan ik denk dat het 90% van ons volledig negeert.

En zo ontdekten we dat de maan in wezen ons en niemand is, dat alles wat op de maan wordt ontdekt of gevonden beschikbaar moet worden gemaakt voor de hele mensheid en dat men niet naar de maan kan gaan zonder toestemming te vragen aan de wereld .

Vrijwel onze satelliet is de communistische utopie die realiteit is geworden zoals die ooit op planeet Aarde is gebeurd.

Het fenomeen van de Rode Maan legde ten slotte uit: het is de schuld van het communisme aan de oppervlakte!

Afgezien van de grap, moet ik dat zeggen Minecraft, alleen voor zijn soort, is goed geschikt voor dit soort gebruik.

Het is geen "spel" maar vrij van de verbeeldingskracht van de gebruiker (ik kan het geen speler noemen) is een personage dat zeer nuttig zou kunnen zijn in het moderne onderwijs.

Onnodig om de moralisten te doen, we weten heel goed dat we doorgaan en hoe meer kinderen de wens om te studeren verliezen, meer en meer lobotomisch worden (de term is zwaar, maar mensen met directe ervaring met de 6-12-leeftijdscategorie kunnen mij goed begrijpen) door veel elektronische gadgets en videogames die voor hem staan.

Vandaag is er niet langer de dreiging die de ouders ooit hebben gehad "Als je je opdrachten niet voltooit, geef ik de Playstation vrij" omdat op zijn minst een vader / moeder van het gezin zich met één moet wenden EMP-matrixstijl of Ocean's Eleven Strip om alle apparaten uit te schakelen (van de smartphone naar de consoles, via de tablet, 3DS, maar ook alleen de televisie) die de kinderen niet "toestaan" om hun plicht te doen (maar ook voor volwassenen om uit te stellen zoveel dingen).

Voor ouderen (zoals ik nu voor de "deuren" maar ook voor degenen die in de vroege 90-jaren zijn geboren) was de hierboven voorgestelde bedreiging definitief, op dat moment, onwillig of ondeugend, we vouwden de mouwen op, deden wat we moesten doen toen gingen we terug naar onze controllers (of in mijn geval in de tuin bij mij thuis om mijn knieën op de breccia te vernietigen door een bal te spelen en net nadat ik teruggekeerd was naar de controller).

Op dit punt, ervan bewust dat de situatie dit is, moet je slim zijn en deze video-ludo-verslaving uitbuiten.

Vanuit dit oogpunt vind ik dit experiment perfect succesvol NBC utilizzando Minecraft.

Stel je voor dat elementaire en middenklasse klassen geschiedenis verklaren door middel van videogames, bouwmethoden van oude meesterwerken, wiskunde door quizspellen waarbij de hele klas met hun smartphones is betrokken (doe niet de neptonen, vandaag kinderen van 6-8 jaar hebben al een eigen smartphone, of we het nu leuk vinden of niet).

Zoals altijd is het niet de verkeerde tool, maar het is het gebruik dat we maken, waarbij we altijd onthouden dat videogame niet het ergste is dat veel mensen (uiteraard buiten deze wereld) willen schilderen, maar als ouders dit blijven toestaan hun kinderen leggen hun handen op GTA V tot 10-jaren in plaats van de avonturen van de professor Layton, een vraag die ik zou doen.

Reacties

antwoorden