Stormachtige stijging, voor de meest uitgesproken fans van de marsupiale gemaakt door Stoute hond, zal zeker doen denken aan een frustrerende gameplay verspreid over de buis met de naam de " Het verloren niveau van Crash Bandicoot ". En inderdaad is dit het volgende: de studio op het moment achter de serie besloot om het uit de originele release te verwijderen omdat het te moeilijk werd gevonden, zelfs vergeleken met de meest frustrerende niveaus die ook in de recente release te vinden zijn. N. Sane Trilogy.

Gelukkig, Activision e Vicarious Visions hebben besloten om de meer masochistische fans te plezieren, waardoor Stormy Ascent beschikbaar is als DLC voor de onlangs uitgebrachte trilogie PlayStation 4. Op dit moment kan het niveau gratis worden gedownload, maar binnen ongeveer een maand zal het worden verdeeld over ongeveer drie euro: waarom zou u het nu niet krijgen? Alle eigenaars van PC, Xbox One of Nintendo Switch kunnen zichzelf alleen troosten met de populaire trailer, die we hieronder opnemen.

Stormachtige beklimming - Crash Bandicoot N. Sane Trilogy