Toby Fox, ontwikkelaar achter Undertale, kondigde de release aan PlayStation 4 e PS Vita van zijn rollenspel van ongelooflijk succes zal vervolgens worden gelanceerd 15 augustus, met een handige cross-buy-oplossing. Wat betekent het? Door er een te kopen, heb je automatisch toegang tot de ander en betaal je het spel één keer.

Undertale digitale pre-orders voor PlayStation garanderen de toegang tot een dynamisch thema voor PlayStation 4 ontworpen door Truant Pixel, met een kunstwerk van Merrigo en een nieuw nummer van ongeveer een minuut gecomponeerd door Toby Fox, dat we in de onderstaande video kunnen bewonderen.

Undertale - Dynamisch onderwerp PS4

Dankzij Fangamer verzamelaars kunnen in september een fysieke versie van Undertale aan hun schappen toevoegen, die naast het afspelen van schijven (of cartridges) ook een volledige soundtrack (100-sporen op twee CD's), a boekje met scores van zes nummers van het spel en de annotaties van Toby Fox, a medaillon-klokkenspel karaat vergulde 14 en een robuuste verzamelbox om alles te omsluiten. U kunt kiezen of u de game wilt opnemen in de indeling PS4, PS Vita of pc.

De pc-versie van Undertale is al beschikbaar, maar om het op PlayStation te spelen, zullen we ongeveer een minuut moeten wachten.