Ontwikkelaars van Spelerunknown's Battlegrounds staan ​​op het punt een modus vrij te geven "alleen first-person view"Voor hun spel, met een grote update deze maand.

De mogelijkheid om de kamer te wisselen van de eerste naar de derde persoon die op speciale momenten toestemming heeft gegeven om op een volkomen onrealistische manier om de hoek te kijken, waardoor een groot voordeel wordt gegeven aan de spelers die het kunnen misbruiken (denk aan wanneer de tegenstanders slagen) om je achter je favoriete hoek te zien en te beginnen vloeken als Turken omdat je niet begrijpt hoe ze je zagen).

De nieuwe servers zullen daarom niet de mogelijkheid hebben om van kamer te veranderen, in een poging om het spel in evenwicht te brengen voor alle deelnemers aan de "Royal Rumble by 100 Men" gemaakt door Bluehole.

De bevestiging komt van a tweet door Brendan Greene, die ook verklaarde dat deze nieuwe servers in het begin alleen beschikbaar zullen zijn voor Europese en Noord-Amerikaanse regio's, en alleen voor modaliteiten ALLEEN en DUO.

De tijd om de impact op het spel te testen en wordt uitgebreid naar zowel de andere regio's als de modus SQUAD.

Tegelijkertijd beseffen we dat subjectieve animaties op zijn minst 'ingetogen' zijn, het ontwikkelingsteam De slagvelden van Playerunkown Hij beloofde er hard aan te werken vóór de release van deze patch, deels omdat niet werd verwacht dat ze deze modus zo snel zouden implementeren.

PUBG eerste persoon
Natuurlijk moet rijden met dit spul niet gemakkelijk zijn!

De keuze van deze servers is volledig optioneel door de spelers, maar je probeert natuurlijk spelers met hogere (of juist meer correcte) vaardigheden in staat te stellen te concurreren met mensen van hun eigen niveau (of morele karaat!).

Bovendien is een andere grote nieuwigheid de invoeging van een FOV-schuifregelaar, dat wil zeggen, het vermogen van de gebruiker om het gezichtsveld te veranderen, en zodoende aan de eisen van veel spelers te voldoen (wat aantoont dat zeer veel rekening wordt gehouden met de feedback die door de gemeenschap aan het spel wordt gegeven).

De waarschijnlijke datum van deze enorme update zou moeten zijn Donderdag 27 juli.

Reacties

antwoorden