Een nieuwe SENRAN KAGURA is aan de horizon, volgens de ontdekking vanmorgen: Marvelous! heeft een nieuw handelsmerk geregistreerd voor de serie als laatste 26 juni. Het is Shinobi Master SENRAN KAGURA: nieuwe link, een titel die we nog helemaal niet kennen, behalve het logo dat we hieronder laten zien.

Shinobi Master SENRAN KAGURA: nieuwe link

Honey∞Parade Games, de interne studie van het bedrijf opgericht door Kenichiro Takaki (vader van deze saga en zijn tweelingbroer VALKYRIE AANDRIJVING) Om rekening te houden met de mal ecchi titels, heeft al gezegd dat het werkt aan een handvol nieuwe titels: twee PlayStation 4, een kleiner project voor Nintendo Switch al onthuld (Shinobi Refle), een groter project voor dezelfde console en een reeks kleinere videogames, waaronder één voor mobiele apparaten. Met de hoop om ze allemaal samen aan te kondigen tijdens de zomer, heeft het bedrijf de naam van één van hen achtergelaten: maar welk van de vele zou ooit kunnen zijn? Het zal de SENRAN KAGURA 7 teaserato uit de finale van PEACH BEACH SPLASH? Het zou eigenlijk het volgende project kunnen zijn, omdat het symbool van oneindigheid op de achtergrond ook een kon herinneren 8 vernietigd; het is waarschijnlijk dat het bedrijf na PBS heeft besloten alle volgende games in de serie te tellen om te voorkomen dat er nog meer twijfels ontstaan ​​in zijn, nu brede, fans. We moeten gewoon wachten op verdere ontwikkelingen.

bron