Onlangs heeft de Zomerspelen snel gedaan, het evenement dat fans van de. combineert speedrunning om geld in te zamelen voor een goed doel.

Voor degenen die niet wisten wat het is speedrunning (maar degene die volgt PDVG Ik denk dat ik het heel goed weet, misschien dat sommigen van jullie ook een passie hebben voor "discipline") is "art " om de spelen te beëindigen (via paden bestudeerd aan tafel, vaak en gewillig ook glitches in het spel gebruiken) zo min mogelijk.

Dit jaar de Zomerspelen snel gedaan heeft de vorige inzamelingsrecord overtroffen en overtrof het monstre-cijfer van $ 1,7 miljoen (voor precisie $ 1.764.000,00) om te doneren Artsen zonder Grenzen), een organisatie die ernaar streeft om zijn hulp over de 70-landen te brengen.

De 2017-editie, die plaatsvond tussen 2 en 9 in juli, zag zoveel spelers uitdagende (of vaak en gewillig, zichzelf uitdagen in de tijd die al in het verleden was gemaakt) op beide oude titels (inclusief de serie Super Mario vaak als een meester) dat recentere titels (zoals Zelda voor Switch of Dark Souls III).

Op kanaal Games gedaan Quick Youtube je kunt alle video's vinden (als ik me niet vergis, zijn er ongeveer 140-films van het evenement) maar ik zou graag iemand rechtstreeks in dit artikel willen noemen:

Final Fantasy VII

Het lezen van 8-uren en speedrun in dezelfde zin lijkt soms vreemd.

Maar 8-uren voor een titel als FF7 zijn iets onvoorstelbaars (persoonlijk heb ik al jaren niet gespeeld, maar mijn beste tijd was een 28-uur als ik me niet erg herinner).

Iedereen herinnert zich dat hij ons niet uit de stoel haalt en we doen niets anders om zo lang te spelen als we het spel moeten voltooien. CRAZY.

SUPER MARIO 64

Zoals reeds vermeld, is de Super Mario-sage een van de beroemdste ter wereld, zelfs in de speedrunner-omgeving.

vooral Super Mario 64 is een van de spellen die altijd meer en meer spelers heeft aangetrokken en hier kunnen we cheese05 zien 120-sterren verzamelen in minder dan 2-uren (1-uren en 41-minuten). Naast het perfect kennen van de locatie, trick en alles wat je nodig hebt om deze speedruns te voltooien, moet je altijd onthouden dat het uitvoeren van een platformgame altijd perfect moet zijn om deze tijden te bereiken.

ZELDA: LINK NAAR HET VERLEDEN

Oké, technisch gezien staan ​​we niet voor een "pure" speedrun, maar iets veel verder dan dat. Deze geweldige titel was een niet-kwaadaardige uitdaging voor zo veel spelers, maar de kerel in de video, Andy, voltooit niet alleen het spel door alle kerkers te verslaan, maar ook ZONDER DE SPADA TE GEBRUIKEN.

Alles in 1 nu en 15 minuten in de rondte.

De gemiddelde donatie was ongeveer $ 59 (praktisch een spel voor de consoles van de volgende generatie) en de grootste donatie overschreed de 20.000,00-dollars (gefeliciteerd aan degenen die het goede hart hebben gehad om dit gebaar te maken).

Afspraak voor de Wintereditie van 7 op 14 januari 2018!

Reacties

antwoorden