(Bron van het originele artikel: Kotaku)

Gamer Duct Taped, een stukje internetgeschiedenis!

Het internet is altijd een smederij van foto's geweest, althans bizar, zo niet erger.

Een van de beroemdste foto's uit de geschiedenis van online gaming dit is zeker degene hierboven, waar een persoon letterlijk aan het plafond werd bevestigd met veel plakband (wie weet of het goed was, en ook de goede Rocket Raccon), terwijl zijn hangende armen de toetsen van een Dell mechanisch toetsenbord bereiken.

Uiteraard de grootstedelijke legendes over het vlamprobleem overal en altijd, met mensen die op erewoord zweren dat hij aanwezig was of zelfs de auteur van de foto.

Velen zijn benaderd voor een echte versie van het verhaal, maar de meesten hebben simpelweg niet gereageerd of hebben geen bewijs geleverd om te bewijzen dat wat ze zeggen overeenkomt met de werkelijkheid.

Maar blijkbaar was de zoektocht niet tevergeefs: een groep spelers in een kleine stad (Mason - Michigan) lijkt verantwoordelijk te zijn voor dit stuk geschiedenis.

De mannen in kwestie waren meestal georganiseerd LAN-feest (en hier is de nostalgische muziek uit scènes, met velen van ons, vooral de oudsten, die zuchten "Ah, wat een goede tijd") waarin soeverein heerste Counter Strike.

Door Reddit en e-mail uitwisseling, kinderen van Kotaku, ze zijn vastbesloten om deze groep te vinden en contact met hen op te nemen om bevestigingen en verdere tests te ontvangen.

Brian Schaeffer, een van de jongens in deze groep, zei dat het verhaal achter deze foto nooit een staatsgeheim was, maar het leukst was om te zien wat de mensen van het web erover konden verzinnen.

Blijkbaar werd de groep meestal aangetroffen in de beschikbare woningen en soms, zelfs in een bandenwinkel, achter computers aan om te spelen.

Het was de zomer van 2002 (hoewel onze Fraws zweert om deze foto ruim voordien te onthouden) en op dat moment, Counter Strike was het spel om te spelen. Er waren ook Command & Conquer, Battlefield 1942 en Starcraft (terugdenkend, wat een geweldig jaar voor videogames), maar hoe dan ook Counter Strike het was altijd de eerste keuze omdat het zonder problemen op computers van al die computers draaide.

De naam van de "Gamer Duct Taped"Is geopenbaard en is Drew Purvis. Het verhaal is vrij eenvoudig: het LAN was al erg druk, er waren al een dozijn spelers die minstens 3 of 4 verschillende spellen speelden.

Tyler, een van de deelnemers, kijkt rond en roept uit:

"Ik denk dat je iemand op die stalen balk kunt plakken met tape."

Dat gezegd hebbende, gedaan! De jongens verzamelen alles wat ze nodig hebben om het werk te doen, ze gaan een stickerlint kopen van de korting van een vriend en de langste van allemaal, Brian, houdt Drew terwijl anderen zich aan het plafond gaan vastklampen.

Maar de foto die is doorgegeven aan de geschiedenis is niet de eerste poging. Na 10 minuten, waar het aan het plafond was geplakt, begon de tape zelfs de zijkanten te graven Drew, die vroeg om af te treden en het oorspronkelijke project te wijzigen. Op dat moment voegden ze kussens toe en deden ze aan en toen had iemand het briljante idee om de tafels te stapelen om toe te staan Drew om met zijn computer te spelen.

Het blijkt dat dus het idee om hem toe te laten om te spelen alleen werd geboren NA hang het aan het plafond (wat het verhaal veel leuker maakt).

Onze "Gamer Duct Taped"Doorstaan ​​twee uur gesuspendeerd deze manier alvorens te worden teruggebracht naar de aarde (blijkbaar een band cocon wordt heel erg warm).

Brian, die gelukkig haar camera uit de fotolessen van die dag had gehaald, heeft een aantal foto's opgeslagen om het moment te gedenken. Drew heeft foto's gepost op een spelforum, het evenement onsterfelijk gemaakt en voor altijd in de gamingwereld gestapt.

Aanvankelijk probeerden de jongens alle forums of sites waar de foto zou verschijnen bij te houden, maar al snel werden ze viraal en konden ze niet bijhouden, ontdekken dat zodra iets via internet komt het onmogelijk is om het in de toekomst te verbergen .

Wie heeft er nooit van gedroomd pizza te eten, aan Counter Strike te spelen terwijl hij aan het plafond hangt?

Elke keer dat de foto begint te circuleren voor het web voor i Mason jongens het is net een kleine vergadering.

Nu zijn sommige deelnemers aan de LAN's gescheiden, maar sommige blijven de passie voor gamen cultiveren, soms fysiek, andere keren online, om games te spelen zoals League of Legends.

Brian hij zei in een van de recente reünies dat het niet hetzelfde is als de Lan-partij. Het slepen van de computers om samen te komen is moeilijker geworden omdat ze allemaal volwassen zijn en niet meer de tijd hebben die ze ooit hadden.

Deze foto blijft het embleem van een verleden tijd toen we elkaar ontmoetten in het huis van onze vrienden met onze computers onderweg (gaming-laptops waren een droom weg) en hielden hun ouders wakker met het geluid van mechanische toetsenborden ... de tijden veranderen, als de grote zang Bob Dylan.

Reacties

antwoorden