Tijdens de pre-show van Sony voor de officiële conferentie, ondanks dat het een "klein evenement" was, kwamen er wat lekkers binnen. Eerst de releasedatum van Knack 2, daarna de aankondiging die je niet verwacht: de indie RPG die nu een cult is geworden, Undertale, komt deze zomer ook aan op PS4 en PSVita!
Sony wint dan een redelijk goede foto, die veel fans van de titel zal aantrekken (zoals alle exclusives) omdat het de enige console is die het heeft.

Undertale zal beschikbaar zijn zowel in digitale als in  twee winkelversies: Standaard- en Collectoreditie (waarvan prijzen nog niet zijn onthuld). De standaardeditie bevat, naast het spel, een 24-paginarangboek. De Collector's Editionin plaats daarvan bevat het naast een speciale box ook de soundtrack en een schattige, hangervormige beiaard. Een must voor fans van saga's en verzamelaars.
Momenteel zijn beide versies alleen online te boeken fangamer.com, site die is uitgesteld van de officiële site van het spel.
Vind alle informatie in de opwindende videopresentatie: