Velen na het horen van het nieuws over deexclusieve Blizzard op de tweede titel van de Destiny-saga hebben we oneindige vragen gesteld over de verschillende geruchten, waaronder de mogelijk platformoverschrijdend tussen PlayStation en pc, in multiplayer-modi en online servicebeheer; in het bijzonder na het ongewone en onverwachte besluit om Destiny 2 te accepteren onder de titels van moeder Blizzy.

Destiny-2

Het spel lijkt zo te zijn zal de online-modus op een andere manier beheren dan het eerste hoofdstuk, zo vertelde hij ons in zijn laatste verklaring Matt Segur il lead engineering direct ter plaatse Bungie. Onder de veranderingen in het bijzonder we zullen geen hostmigraties meer hebben, of wanneer alleen het script en de logica van de missies de datacenters aanzetten, waardoor de verantwoordelijkheid van de zware hosting aan de spelers zelf is overgelaten. In het tweede hoofdstuk inderdaad activiteiten worden direct op Bungie-servers gehost met een Unieke NetCode en niet, zoals we hebben gedacht, de manier waarop de dedicated servers worden gebruikt door Blizzard Battle.net.

In wezen de fysica en de staat van de missie, Dat wil zeggen, naarmate het spel vordertze komen aangepaste onafhankelijk van de server, In een Hybride systeem tussen client-server en peer-to-peer, Terwijl de bewegingen en voortgang van de vaardigheden worden beheerd door de cliënt van de speler. Dit systeem, nog steeds in de test, kunt u zoveel mogelijk hebbenonmiddellijkheid in bewegingen en schotenongeacht de oorsprong van de speler of zijn teamgenoten. Ook met een ander systeem van peer-to-peer de cheats zijn beperkt welke onmiddellijk zou worden gerapporteerd. lot-2-pvp-Richt-on-teamplay

Bungie is ook van plan de bèta van het spel in de zomer te lanceren, maar heeft nog geen definitieve datum vrijgegeven. De game komt eindelijk voor september 8 op PS4 en Xbox One, later (hopelijk weinig) voor de pc.