Het nieuws waar veel gamers lang op hadden gewacht is eindelijk aangebroken: CAPCOM ontwikkelt een titel van Monster Hunter ook Nintendo Switch, de hybride hybride console van het Kyoto-huis, dat opmerkelijk succes op wereldwijde schaal ervaart.

MHXX-Switch-Ver-kondigen

Monster Hunter XX - Nintendo Switch Ver.

In het onderhavige geval is dit het geval Monster Hunter XX (Double Cross), uitgebreide versie van het Generaties ook uitgebracht in Europa en al thuis beschikbaar op Nintendo 3DS. Wat voor velen het geweldige en leuke Hunting Game is dat ooit is gemaakt, zal binnenkort op Switch verschijnen en meer details zullen in de loop van de Monster Hunter Championship 2017 die morgen in Sapporo, Japan zal plaatsvinden. We kunnen het live volgen via 12: 00 (Japanse lokale tijd, vijf uur 's ochtends hier in Italië) YouTube e Verse.

CAPCOM wijst er echter op dat Monster Hunter XX voor Nintendo Switch komt niet overeen met de reeds bevestigde belangrijke titel momenteel in ontwikkeling bij de studies van het bedrijf en zal het licht zien vóór de 31 maart 2018. We hoeven alleen maar te wachten op meer informatie en vooral de aankondiging van een korte release, zelfs voor onze leeuwen.

bron