Hoe het te maken een Pokémon, volkomen nutteloos als Magikarp, tenminste vaag draaglijk na zoveel jaren? Ik zou zeggen dat ze succesvol waren en tussen de uitgang van Stap over voor slechts en de volgende de komst van de legendarische Pokémon Go, Nintendo maakt ons blij met die ene mobiel echt schattig en eenvoudig.

Hier zal de grappig genoeg idioot vis uit het water, onze protagonist in een absurd hoogspringen springen, die grote zorg bieden door zijn coach. In de praktijk zullen we deze competitie opnieuw verslaan zonder gebruik te maken van Charmender (of zoals in mijn geval een enkele Pikachu OP) maar een eenvoudige vis en zijn fantastische sprongen. De grappen die door het spel worden gespeeld omvatten verschillende dingen, allereerst het spel visvangst en zorg van onze (of onze) Magikarp. In feite zullen we tegenkomen veel verschillende vissen, voor kleuren en decoraties, en gezien de waarschijnlijkheid van incidenten of retraites van een getrainde Magikarp, we zullen de kans krijgen om blijf spelen met nieuwe generaties van monsters zonder de vooruitgang die ze maakten te verliezen! Ook belangrijk zijn de anderen Pokémon, zoals de beroemde Pikachu, die tijdens de trainingen en vaak naar ons zal komen zij zullen eten of geschenken brengen aan onze vriend, ook willen in-app te koop.

Elk van onze doelen kan ook worden gedeeld met onze vrienden door middel van foto's (en de duidelijke screenshots). De app is beschikbaar zowel op App Store die van Google Play is al vanaf vandaag. Wat nog meer te zeggen, ik hecht de game-trailer en win de beste!