Slecht nieuws komt van Rockstar Games. Een officieel bericht, dat we hieronder volledig weergeven, communiceert een aanzienlijke vertraging bij het vertrek Red Dead Redemption 2, momenteel in ontwikkeling voor PlayStation 4 e Xbox One en oorspronkelijk gepland voor de herfst van dit jaar.

Het nieuwe startvenster is vastgesteld op lente van de 2018. Het ontwikkelingsteam was gerechtvaardigd door meer tijd nodig te hebben om het spel te voltooien en de best mogelijke ervaring voor spelers te verzekeren.

Red Dead Redemption 2 is nu ingesteld om Spring 2018 op PlayStation 4 en Xbox One te lanceren. Dit outlaw-epos over het uitgestrekte en meedogenloze American Heartland zal de eerste Rockstar-game zijn die vanaf de basis is gemaakt voor de nieuwste generatie hardwareconsoles, en wat extra tijd is nodig om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke ervaring voor onze fans kunnen leveren.

Het spijt ons zeer voor de teleurstelling die deze vertraging veroorzaakt, maar we zijn er vast van overtuigd dat we een spel alleen leveren als het klaar is. We zijn erg enthousiast om je deze zomer meer details over het spel te geven. In de tussentijd kunt u genieten van deze selectie nieuwe screenshots uit de wereld van Red Dead Redemption 2.

bron

Reacties

antwoorden