Ik ken de jouwe Geoefende wandelaar je hebt gemist, nadat je me zag mis je slecht Bomberman vanwege de Fraws wild, hier ben ik weer met één Bazza, Ik zal niet veel missen in uitleg omdat deze games geen presentatie vereisen. Ik vraag om de onregelmatigheid van het telefoonboek, maar dit is zijn aard, vertel het me of laat me weten hoe ik het hier moet brengen om het te dragen!

Tenslotte, hou van me hiervoor,Accattinaggio oppermachtig en de 'Arraffamento snel, mijn dierbaren sparagnosauri.

Laten we eerst beginnen met de titel niet GRATIS maar sterk verdisconteerd, Napoleon Total War, je kunt het vinden door het te volgen deze link voor een werkelijk uitzonderlijke prijs rond 5 €. (Er is meer dan één versie, geen eyecatcher om naar de collectie te gaan).

Gezien het verzoek dat je doet aan arme Fraws om de serie voort te zetten!
Gezien het verzoek dat je doet aan arme Fraws om de serie voort te zetten!

Maar ik weet waarom je hier bent vervloekt sparagnosauri, Ik voel het in de vibraties van de lucht, je kunt niet wachten om te weten wat de gratis titel is, dus het moment is goed, de gebeurtenissen zijn rijp. Oké genoeg om te stoppen, het woord van Accattino.

MEDAILLE VAN HONOR PACIFIC ASSAULT. GRATIS. Ga naar deze link om het op te halen, maar schiet op als beide sparagnate Ik kan je niet vertellen hoe lang ze zullen duren.

Van deze dekking hebben we het allemaal in het hart gedrukt!
Van deze dekking hebben we het allemaal in het hart gedrukt!

Dat gezegd hebbende, vertrek ik naar dit weekend en ga ik feesten, mijn werk is gedaan. Verspreid mijn werkwoord! Het werkwoord dell'Accattino!

Ik maak ook van de gelegenheid gebruik om jullie allemaal te bedanken voor alle affectie en feedback die jullie ontvangen, het is geweldig om alles te kunnen spelen terwijl je de kosten laag houdt, binnenkort ook Bazze voor consoledames en een methode om wat te zetten drievoudige kosten Zodra u vertrekt!

Ik dank de GC-fan voor de signalering

Reacties

antwoorden