Het is net klaar officiële presentatie van Destiny 2 live uitgezonden vanuit Los Angeles. Veel gelekt nieuws, maar we moeten beginnen met wat praktisch een van de laatste was, maar waarschijnlijk het meest lucratief, Destiny 2 voor pc wordt exclusief voor Blizzard, betaalbaar en beheersbaar, uitsluitend via hun platform. Geen stoom, geen herkomst. Niet alleen dat: we kijken naar de eerste, historische tijd waarin Blizzard een titel, een merk gaat afhandelen NIET rechtstreeks door hen gemaakt en ontwikkeld. Laten we het evenement niet onderschatten: het zou de eerste stap kunnen zijn naar een echt ambitieus project voor de moeder van stormen.
Naast de officiële presentatie kort daarvoor werd ook het nieuws bekend gemaakt van de officiële Blizzard-website, in een verklaring waarin ze ook antwoorden geven op mogelijke vragen, zoals: "Betekent dit dat andere games op het Blizzard-platform komen?" Of "Waarom wil je een game van derden toevoegen aan het Blizzard-platform?"

Onder andere nuttige informatie: de release werd bevestigd voor 8 september; de bèta is vanaf begin juli beschikbaar voor degenen die de titel hebben geboekt; Crucible-modus voor 4-spelers in plaats van 3; wordt het Bungie-spel groter dan ooit. Het is duidelijk dat zelfs de gelekte eerste stukjes van het spel waar je van kunt genieten: