Je bent enthousiast om het nieuwe Kyoto-thuisspel uit te proberen voor exclusief Nintendo Switch? WAPENS, het originele jachtgeweer dat veelbelovend is om te innoveren met nieuwe en originele mechanica, gebonden aan het uitrekken van de kunst van de protagonisten, zal vanaf de volgende dag officieel verkrijgbaar zijn 16 juni.

Gelukkig, zoals aangekondigd tijdens de Nintendo Direct tegen vanavond, dat je kunt zien of beoordelen dankzij het artikel in de wachtrij in het artikel, kunnen alle houders van een pasgeboren hybride console deelnemen aan de bètatest die zal worden genoemd Wereldwijde testpunchzoals in het geval van Splatoon e Splatoon 2 u kunt nu de gratis client downloaden en op de hoogte blijven van welke servers voor het publiek worden geopend, zoals weergegeven in de afbeelding hieronder.

global-testpunch

18-update: 20: Nintendo heeft de exacte bètatest-tijden aangekondigd, we nemen ze hieronder op.

Zaterdag mei 27

02:00 - 02:59
14:00 - 14:59
20:00 - 20:59 

Zondag mei 28

02:00 - 02:59
14:00 - 14:59
20:00 - 20:59

Zaterdag juni 3

02:00 - 02:59
14:00 - 14:59
20:00 - 20:59

Zondag 4 juni

02:00 - 02:59
14:00 - 14:59
20:00 - 20:59

Bovendien heeft Nintendo via de Direct zelf en door het samen te vatten via het officiële persbericht nieuwe details over het spel aangekondigd, variërend van modi tot nieuwe personages.

Modaliteit

 • Maatwerk: Na het selecteren van een personage kunnen spelers twee wapens toewijzen, één rechts en één links. Deze wapens variëren van standaard boemerang- en raketvuisten tot een verscheidenheid aan korte- en langeafstandsaanvallen, maar ook offensieve en verdedigende opties:
 • Tipi - Het spel bevat tientallen wapens, elk met een unieke vaardigheid. Typen variëren van de oven, waarbij een woedende schok op Trident wordt veroorzaakt en drie opnamen horizontaal worden gemaakt. Sommige wapens verbeteren de verdediging. Een voorbeeld is de Guardian, die kan fungeren als een schild.
 • attributen - Er zijn zeven attributen in ARMS: vuur, elektriciteit, wind, ijs, verbluffende, explosie en blindheid. Wapens hebben allemaal verschillende attributen, dus om het meest strategische voordeel te krijgen, wordt sterk aangeraden om verschillende wapens te kiezen voor de rechterarm en de linkerarm.
 • gewicht - Bij het kiezen van wapens is het belangrijk om rekening te houden met hun gewicht. De krachtigste wapens zijn langzamer, terwijl multi-stroke snel zijn maar minder beschadigd. In gevechten kunnen vuisten zelfs botsen met elkaar en de zwaarste de lichte verslaan.
 • Verbeter de wapens - Terwijl ze vechten, krijgen spelers beloningen in de spelvaluta die in de Weapon Palio kan worden gebruikt om nieuwe wapens te winnen en de wapens op te hogen die ze al hebben.
 • Versus-modus: WAPENS bevat zoveel leuke modi die verschillende manieren bieden om andere worstelaars uit te dagen:
 • Tegenkomen - Clash is de standaard multiplayer-modus, waarmee twee uitdagers voor de overwinning kunnen verschijnen. Tijdens vergaderingen verschijnen bommen en helende objecten voor een meer strategische aanraking.
 • Teamclashes - In deze modus zijn twee spelers aan elkaar gebonden en staan ​​ze tegenover een ander team van twee worstelaars. Aanvallen kunnen de geallieerden raken, dus kijk naar de vuisten van je bondgenoot!
 • Volleybal - In deze modus, vergelijkbaar met traditioneel volleybal, moet je een explosieve bal sturen in het veld van de tegenstander.
 • Winkelwagen - Basketbal is een zeer intens basketbalwedstrijd waarbij je je tegenstander moet grijpen en in de basket moet stoppen.
 • Target shooting - Breek zoveel doelen als je kunt met de veelzijdige wapens die je tot je beschikking hebt.
 • 100-uitdaging - versla 100-vijanden op een rij, één voor één.
 • Wapens testen en trainen - In Arms Test kunnen spelers willekeurige wapencombinaties proberen, terwijl ze door training in verschillende tests kunnen oefenen.
 • Multiplayer: Online of online spelen met vrienden is eenvoudig met de verschillende multiplayer-modi WAPENS:
 • Geweldig toernooi - door 10 opeenvolgende wedstrijden in het Grand Tournament te winnen, hebben spelers toegang tot de finale en worden ze kampioen van WAPENS. (Deze modus ondersteunt lokaal spelen met een vriend.)
 • Vriendschappelijk - Door de Nintendo Switch-console met internet te verbinden, kunnen spelers tegelijkertijd andere 3-spelers in hun eigen kamer onder ogen zien. In een ruimte kunnen maximaal 10-consoles en maximaal 2-spelers voor elk van hen worden ondergebracht, zodat er maximaal 20-spelers dezelfde ruimte kunnen bezetten.
 • Officiële wedstrijden - In deze eervolle arena zijn alleen een-op-een botsingen toegestaan. Wanneer een speler een wedstrijd wint, stijgt zijn rang als hij verliest. In afwachting van het begin van een wedstrijd, kunnen spelers plezier hebben in andere modi om tijd te spenderen (en te trainen).
 • Draadloze lokaal - In lokale draadloze netwerken kunt u een ruimte maken voor acht spelers, elk met een console, en deelnemen aan vergaderingen voor maximaal vier spelers, zoals in de Friendly Games.
 • Updates van WAPENS: In de toekomst zullen verschillende gratis upgrades nieuwe personages, niveaus en wapens introduceren. Deze updates worden beschikbaar gesteld na het starten van de game.

Personages en wapens

Tijdens de presentatie werden 10-worstelaars onthuld met hun vooraf bepaalde wapens. Deze wapens zijn niet exclusief voor een bepaald personage, maar vertegenwoordigen degenen die worden aanbevolen om hun effectiviteit te maximaliseren. De tientallen gamewapens kunnen door alle personages worden gebruikt.

 • Lente man - het stuiterende kapsel van dit personage kan nep lijken, zijn passie voor het gevecht is zeker authentiek.
 • Ninjara - Met zijn behendige bewegingen en zijn ninjatechnieken kan Ninjara verdwijnen en naar een ander punt teleporteren, zelfs als het in de lucht is of op wacht staat.
 • Meester Mummy - Met zijn vermogen om gezondheid te herstellen wanneer hij op wacht staat, is Master Mummy een tegenstander die niet moet worden onderschat.
 • min min - Met zijn armen gemaakt van ramen, voert Min Min heerlijk krachtige aanvallen uit.
 • Kid Cobra - deze charismatische liefhebber van selfies en directe streaming valt tegenstanders aan met geladen shots.
 • Lint meisje - Fantastische sprong, Ribbon Girl overtreedt de wetten van de fysica met zijn onverslaanbare kracht.
 • Helix - Wie is Helix? Er is een experiment misgegaan, hier is wie. Dankzij het uitschuifbare lichaam kan het onvoorspelbaar bewegen.
 • Mechanica - dit ingenieuze meisje heeft een pak gebouwd waarmee ze naar het midden van de lucht kan stijgen.
 • Byte en Barq - twee worstelaars in één! Deze robotjager en zijn hond vechten samen om verwoestende combo's los te laten.
 • Twintelle - deze filmster gebruikt zijn charme om tegenstanders te sturen in de zichtbaarheid en kalksteen de rode loper die naar de overwinning leidt.

Laten we genieten van het laatste nieuws voor ARMS!

ARMS Direct van 18 mei