Gewoon een man met een eclectische flair zoals Jeff Minter hij kon denken aan het lanceren van een titel gebaseerd op de ondergrondse legende van Polybius.

De titel is inderdaad die van de psychedelische arcade del 1981 die, vanwege deze eigenschap, het beroemde leven gaf urban legend. Er wordt gezegd dat door geluiden, licht en kleuren de geest van de spelers zou kunnen veranderen, waardoor ze meer volgzaam en vatbaar zouden zijn, en in de meest extreme gevallen episodes van epilepsie, angst, paranoia, slapeloosheid en gedragsstoornissen.

435434-h1

We hadden ook al over deze titel gesproken in onze eerste Griezelige spellen de hele legende vertellen die toen door de gekke Jeff werd gebruikt voor deze nieuwe titel. Kortom, een beslist "bijzonder" spel, zou het een goed idee zijn geweest om het in handen van een kleine jongen als Jeff te laten? Zal het de stedelijke legende echt maken of ons een mooie illusie geven? Zeker profiteren van de legende was een genie.

Als ik je nieuwsgierigheid heb getrokken, herinner ik me dat de titel beschikbaar is voor PlayStation 4 en het ondersteunt ook VR (als je de moed hebt natuurlijk) voor de prijs van 16.99 €.

Om je beter te laten begrijpen waar ik het hier over heb, zijn een paar seconden gameplay gepubliceerd door PlayStation EU die ons laten begrijpen welk type "instelling" ons altijd vergezelt.