Limited Run Games heeft zojuist aangekondigd dat het een zeer klein aantal exemplaren in de detailhandel voor de release zal afdrukken PlayStation 4 di Wonder Boy: Trap The Dragon's, de remake van Lizardcube e DotEmu del Wonder Boy III kwam naar buiten SEGA Master Systeem e Game Gear nu ver 1989.

De game is alleen beschikbaar in PlayStation 4-indeling, maar in twee verschillende edities (standaard e collector's) vanaf de volgende vastgoed, alleen via de officiële website van de distributeur: LimitedRunGames.com.

Als u geïnteresseerd bent om het toe te voegen aan de titelbibliotheek van uw fysieke bibliotheek, kunt u deze kans niet missen.

Wonder Boy: The Dragon's Trap is beschikbaar in digitaal formaat PS4, Xbox One e Nintendo Switch en zal ook naar boven komen PC binnenkort.

wonder-boy-retail

Reacties

antwoorden