De restauratie van Square Enix blijft de bedoeling hebben om de titels van de saga eindelijk naar één console te brengen, lanceert vandaag een nieuwe trailer voor Final Fantasy XII The Zodiac Age, de geremasterde titel van Final Fantasy XII International Zodiac Job System uitgebracht in 2007 in Europa. De bijgewerkte titel komt op juli 11 op PlayStation 4 voor Europese en Amerikaanse gebruikers, terwijl het vreemd genoeg een paar dagen later in Japan aankomt!

De titel is verbeterd vanuit het grafische oogpunt, zeker van de beste kwaliteit, en enkele kleine verbeteringen in het spel in het algemeen, naast de beschikbare soundtrack in de originele versie en geremasterd.

Bovendien is de game al vooraf te bestellen, zelfs compleet met de collectorseditie. de Final Fantasy XII The Zodiac Age Collector's Edition kosten 199,99 € en omvat:

  • FINAL FANTASY® XII THE ZODIAC AGE
  • Exclusieve set mini-bustes door Judge Magisters Judges Bergan, Drace, Gabranth, Ghis en Zargabaath
  • Soundtrack van de beroemde componist Hitoshi Sakimoto
  • Geïllustreerde Steelbook
  • Set van zes kunstkaarten, ter illustratie van Vaan, Ashe, Basch, Fran & Balthier, Penelo en de wereld van Ivalice
  • Digitale code om originele soundtrack tussen game-opties te ontgrendelen

Annex_CE_BeautyShot_FINAL_REVISED