Als het waar was, zou Death Stranding eerlijk gezegd een van de meest ambitieuze projecten van de laatste jaren zijn. Bestaat uit acteurs die een film waardig zijn, het genie van Hideo Kojima is gratis om te experimenteren met de toevoeging van een team van 300-mensen! Om te bevestigen dat het zo is Mads Mikkelsen (acteur aanwezig in films als Rogue One: A Star Wars Story en Doctor Strange, nu ingehuurd voor Death Stranding) dat gast bij het Saudi Comicon hij beantwoordde verschillende vragen, waaronder die van een fan die om informatie vroeg over de nieuwe Kojima-titel. Dit zijn zijn woorden: "Ik heb op dit moment het meeste vertrouwen in Hideo Kojima heeft over 300-mensen zeer, zeer capabel om aan de game te werken die het maximale nastreven "

Kojima zou zeker noch logistiek, noch economisch problemen hebben met het beheer van 300-mensen. Het zou ook een bewijs zijn dat hij zwaar wil worden en zou zijn grote vertrouwen bevestigen gevoed naar het project. We moeten gewoon wachten, onthouden dat het een exclusieve PS4 zal zijn.