Je kunt het niet vertellen. Maar nee. Het is drie dagen geleden dat een zorgvuldige berekening werd gepubliceerd op Reddit door de gebruiker Seaserpento2, getiteld "Hoeveel kost het om naar een Gore te reizen?". Op de post in kwestie de gebruiker legt uit dat hij een programma op Python heeft gemaakt die het openen van pakjes simuleert, duplicaten in stof verandert, kaarten verzamelt en het tellen van pakjes stopt zodra een bepaald aantal kaarten en voldoende stof is verzameld om de rest te maken. We herinneren je eraan dat Hearthstone: Journey to Una Goro 135 nieuwe kaarten introduceert, waaronder 49 gewone, 36 zeldzame, 27 epische en 23 legendarische.

Hearthstone: Travel to A Gore
Na verschillende pogingen zou, volgens de berekening, de hoeveelheid minimale pakketten om de verzameling te voltooien 214 zijn, terwijl de maximale hoeveelheid 437. Als standaard gebruiken het gemiddelde van 316-pakketten en verwijzend naar Blizzard-prijzen ($ 49.99 voor een bundel van 40 pakketten, zouden er 8 nodig zijn), de berekening is snel en overdreven hoog: ongeveer $ 399.92. Dit is waar je "goed" zegt.

Om geen twijfel te laten bestaan ​​heeft Seaserpento2 de broncodein het geval dat je jezelf een keer wilt proberen.
In elk geval, ongeacht de prijs waar je uit zou moeten komen, is de waarschuwing die ik voel over het doen van dit: NIET besteden om te winnen. Aan de andere kant kun je in een spel als dit alle bestaande kaarten hebben en nog steeds geen vaardigheden hebben om ze te gebruiken.