Monolith Productions, na het grote succes van Middle-earth: Shadow of Mordor in 2014, is klaar voor het tweede hoofdstuk en is bereid om de "knal" te doen, zoveel te definiëren Midden-Aarde: Schaduw van Oorlog als "de echte incarnatie van visie origineel dat de studie had. "

Dit en veel meer kwam uit de mond van Michael de Plater, Creative VP of Monolith, in een interview met het EDGE magazine.
"Dingen die niet werkten, waren structurerende en beloningen van de geschiedenis: we waren vooral gefocust op het vechtsysteem en we zitten vast in herhaling. ' zegt de Plater en maakt aldus "mea culpa".
Hij verspilt echter geen tijd om terecht het Nemesis-systeem te prijzen (gezien het "Het ding dat werkte") maar tegelijkertijd anticiperend op veranderingen: “De vorige keer hadden we orks met een eigenschap genaamd 'The Humiliator'. Elke keer dat ze je versloegen, maakten ze je niet helemaal af: ze draaiden zich om en liepen weg. Dit had soms leuk kunnen zijn, maar nu wordt deze eigenschap ook beïnvloed door de gamewereld. Als op dat moment in leven blijven zou leiden tot een beter verhaal, dan zal The Humiliator je sparen. Het doel is om betere verhalen te genereren."

Midden-Aarde: Schaduw van Oorlog
Ik zou dan graag stilstaan ​​bij een zeer specifieke, misschien onpopulaire en daarom opmerkelijke verklaring met betrekking tot de videospellen in het algemeen: "Ik geloof dat vervolgacties in videogames soms eenvoudiger kunnen zijn. Dingen zijn moeilijk en ingewikkeld als je merkt dat je voor het eerst zoveel ideeën op tafel gooit. De tweede keer leidt vaak tot de volledige realisatie van alle ideeën die je in je hoofd had ”.
Redeneren is vreselijk verstandig... waarom beoordeelt de populaire cultuur in zoveel 'cultus'-sagen de tweede hoofdstukken dan slechter dan de eerste? Ik denk aan God of War, Gears of War, Diablo of zelfs Uncharted. We kunnen alleen maar hopen dat de woorden van De Plater oprecht zijn en de verwachtingen niet teleurstellen.

Middle-earth: Shadow of War is in augustus uit voor Microsoft Windows, PS4 en XboX One.

bron

 

1 commentaar

Reacties zijn gesloten.