Bandai Namco heeft de teaser-trailer van de nieuwe titel van het huis genaamd Prepare to Dine uitgebracht.

i.img

Vanaf de paar seconden van de teaser zie je de ietwat sombere en mysterieuze omgeving, rigoureus in zwart en wit, waar flitsen van karmozijnrood verschijnen voor de fundamentele details zoals de ogen van de hoofdpersoon en de meerdere bloedvlekken. Ophef veroorzaakte zowel de laatste zin "Prepare to Dine", evenals de titel, die de aandacht vestigde op Dark Souls, en de onverklaarbare verwijzing naar de anime en manga van Tokyo Ghoul.

De videogame wordt officieel aangekondigd op 20 april 2017, voorlopig weten we alleen dat waarschijnlijk enkele wezens die tot de fantasy-horrorwereld behoren, in de game aanwezig zullen zijn, zoals bijvoorbeeld degenen die vampiers lijken te zijn.

bereiden-to-dine

Hoewel we nog steeds niets afweten van de plot, heeft de Bandai Namco Entertainment Europe de neiging om de spelers door de filmsequenties te laten fantaseren. Gezien de vorige titels van het huis, kunnen we alleen wachten op een leuke game, wat denk je ervan?