Bandai Namco heeft de teaser-trailer van de nieuwe titel van het huis genaamd Prepare to Dine uitgebracht.

i.img

Vanaf een paar seconden van de teaser zie je de ietwat donkere en mysterieuze omgeving, verfrommeld in zwart en wit, waar rode strepen verschijnen voor de fundamentele details zoals de ogen van de protagonist en de meerdere bloedvlekken. Scalpore heeft zowel de laatste zin "Prepare to Dine" als de titel gewekt, die zijn aandacht heeft gericht op Dark Souls, zowel de onverklaarbare herinnering aan de ziel als de manga van Tokyo Ghoul.

Het videogame zal officieel worden aangekondigd op 20 2017 in april, want we weten nu alleen dat er waarschijnlijk binnen het spel een aantal wezens zullen zijn die behoren tot de fantasy-horror-wereld zoals, bijvoorbeeld, degenen die vampieren lijken te zijn.

bereiden-to-dine

Hoewel we nog steeds niets afweten van de plot, heeft de Bandai Namco Entertainment Europe de neiging om de spelers door de filmsequenties te laten fantaseren. Gezien de vorige titels van het huis, kunnen we alleen wachten op een leuke game, wat denk je ervan?

Reacties

antwoorden