Voor niet-officiële bronnen een gelekte teaser trailer de verwachte Star Wars: Battlefront II, voortzetting van het origineel Star Wars Battlefront ontwikkeld door DICE en gepubliceerd door Electronic Arts in 2015.

De titel, verwacht voor de tweede helft van de 2017, zal presenteren veel nieuws vergeleken met het eerste hoofdstuk, gezien vanaf de trailer EA lijkt eindelijk naar fans te hebben geluisterdzal in feite aanwezig zijn campagne-modus voor één speler, waarin we een jonge keizerlijke piloot zullen spelen die de slag om Endor heeft overleefd, de bosrijke maan ontvluchtte om zich nu in desintegratie weer bij de resterende krachten van het Galactische rijk te voegen. Het voor de hand liggende zal ook aanwezig zijn Multiplayer Battle-modus al in het eerste hoofdstuk, hoewel waarschijnlijk met verschillende nieuwe functies en aanpassingen.

Om te eindigen in de schoonheidswinkel bevestigt het aanwezigheid van alle historische tijdperken van de sage: van de Clone Wars van de prequel-trilogie, langskomen de Galactische Burgeroorlog van de klassieke trilogie en om mee af te sluiten het conflict tussen het verzet en de eerste orde van het nieuwe trilogie-vervolg.

Laten we nu naar de teaser-trailer gaan!

https://vimeo.com/212842535

We verwijzen er ook naar naar het vorige artikel over Battlefront II en dat de Force bij je is!