Vandaag Bandai Namco het verbaast iedereen die de release aankondigt, na een paar uur, van twee collecties voor alle Naruto-fans: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm LegacyNaruto Ultimate Ninja Storm-trilogie, met zijn eerste trailer.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Legacy bevat vier van de serietitels en haalt de saga van Naruto Shippuden door Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2, Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm volledige burst e Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Weg naar Boruto. De verzameling is beschikbaar in de herfst su PlayStation 4, Xbox One e PC (Stoom).

afbeeldingenOok komt er aan het begin van het artikel zoals ook gezegd wordt Naruto Ultimate Ninja Storm-trilogie dat bevat titels: Naruto Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2 e Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3, samen met meerdere downloadbare inhoud inclusief personages, kostuums en afleveringen van de serie. De uitgang is gepland 27 juli op PlayStation 4 (in Japan kost het ongeveer 6800 yen) en in de herfst ook in digitale versie voor pc en Xbox One.

Ik herinner je er ook aan dat de titels ook afzonderlijk worden verkocht, maar de collecties blijven een goede manier om alle titels samen te verzamelen op één console (nu zijn ze allemaal beschikbaar op PlayStation4) voor alle liefhebbers van de saga.