de inmiddels ver 1989 en Sega Master-systeem geeft de derde titel van een sage terug die geschiedenis heeft gemaakt, Wonder Boy: The Dragon's Trap. Het spel komt vandaag officieel in het spel Gouden fase en bereidt zich voor om met één te komen zien er allemaal nieuw uit, verteld in het derde game-ontwikkelingsdagboek.

33309122152_f85ee8224e_zDe laatste is opgedragen aan de grafische stijl, wat een hinderlijk obstakel vormde voor studies Lizardcube e DotEmu, die een link levendiger wilde houden met de saga en de originele sprite een eerlijke geven vleugje moderniteit, tussen het karton en de moderne manga. Hier, de artistiek leider en mede-oprichter van de studio, Ben Fiquet hij zegt: "Ik nam de originele bronnen van het Meester Systeem als een basis, en probeer ze een herinterpretatie te geven die de 21 eeuw waardig is. " .

De nieuwe stijl is absoluut heel anders dan alles dat in je opkomt denkend aan Wonder Boy, dus als je te nostalgisch bent over het niet kunnen spelen van deze titel in de nieuwe graphics, zeg ik je dat Lizardcube ook aan je heeft gedacht. Wonder Boy: The Dragon's Trap zal de het vermogen om over te schakelen naar Retro-stijl met klassieke 8-bit graphicsen speel dan de originele versie inclusief de oude soundtrack, nu vervangen door een georkestreerde versie.

Tussen de verschillende personages, herinner ik me de nieuwigheid ingevoegd door Lizardcube, de nieuwe Wonderbaarlijke Wonder Girl!

De game is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One e Stap over voor slechts dal 18 april en binnenkort op pc.