Gisteren de formalisering van de keuze voor Gearbox Publishing, een keuze die het partnerschap met G2A ondertekende voor de productie en verkoop van een collector's edition voor hun nieuwe titel "Bulletstorm: Full Clip Edition", een remake van de Bulletstorm uitgebracht in 2011. Kort samengevat, volgens deze overeenkomst, G2A zou niet alleen exclusief de Collector's Edition bezitten, maar het zou ook (met een 3D-printer) de aanwezige beeldjes produceren. De minachting van de hele gemeenschap heeft natuurlijk niet uitgesteld om aan te komen.

G2A

In het bijzonder de bekende caster evenals Youtuber "John Bain" (John Bain) vertrok onmiddellijk om aan te vallen door persoonlijk contact op te nemen met Gearbox Publishing om hen aan het denken te zetten. Volgens Bain (en niet alleen hij), de G2A zou profiteren van gestolen goederen en, meer in het algemeen, zou ontoereikende en substantieel illegale praktijken gebruiken. De volgende tweet geeft een gedetailleerd overzicht van de situatie:

Zijn poging was niet voor niets: verre van. De Gearbox werd zo erg beïnvloed door de verschillende controverses (alsof hij van tevoren niet wist hoe G2A werkte), zo erg dat hij een bericht naar de pers en naar de G2A zelf stuurde met een gedetailleerde lijst van wijzigingen die hij binnen 90 dagen zal moeten doorvoeren. Boete de geldigheid van de overeenkomst: 

“Binnen 30 dagen vanaf vandaag moet G2A de optie Shield-fraudebestrijding gratis maken en activeren voor elke afzonderlijke transactie, omdat klanten recht hebben op deze basisbescherming en zonder extra geld te moeten betalen. Binnen 90 dagen moet het bedrijf een website openen waarmee ontwikkelaars en uitgevers kunnen verzoeken om verdachte sleutels van de markt te verwijderen. Ten slotte vragen we binnen 60 dagen om een ​​duidelijk en nauwkeurig systeem dat wordt ingesteld om onjuiste gebruikers en verkopers te melden. Bovendien moet hij zijn betalingssystemen binnen 30 dagen herzien om ze duidelijker te maken, zonder clausules en verzoeken om extra betalingen te verbergen. "

Bron Everyeye