Dat gemeenschap Blizzard (ook vanuit persoonlijke ervaring gesproken) is notoir het "beste", er is geen twijfel mogelijk. Wil je voor de soorten games die worden behandeld, hetzij vanwege de "moeilijkheid" en omdat ze vooral op de E-Sport zijn gebaseerd, dan zijn de Blizzard-gamers over het algemeen meer volwassenen en "serieus" vergeleken met het gemiddelde van de andere collega's. Met de komst van titels als Overwatch maar ook Heroes of the Storm, was de wijdverbreide angst onder gebruikers dat dit record verloren kon gaan.
FPS met "kinderachtige" tonen voor Overwatch, Free-to-play MOBA (Casual gamers favoriet voor uitmuntendheid) voor Heroes of the Storm = hordes kinderen die aankomen.  Hoe hem de schuld te geven. De gegevens zijn niet te ontkennen en de meer dan 150 miljoen spelers die Overwatch heeft bereikt, is nog een ander bewijs.

Zoals vermeld in de titel, zal ik in dit artikel een verhaal vertellen, maar uitgaande van twee aannames. eersteVergeet niet dat mensen (en vooral kinderen) kunnen worden opgeleid. De ontmoeting met een "meer volwassen" gemeenschap kan / moet leiden tot het verwerven van een diepere volwassenheid. We helpen onze kinderen om te groeien.
tweede: dit verhaal wil absoluut geen recht doen aan de hele gemeenschap. Negatief generaliseren is net zo verkeerd als positief generaliseren. Voor zover we weten, kunnen de hoofdrolspelers van dit verhaal oude spelers zijn en al deelnemers aan het Blizzard-leven, dus niet de hierboven genoemde nieuwelingen. Toch zou dit een goed voorbeeld zijn van wat het betekent om onze kinderen op te voeden, waardoor dit verhaal opmerkelijk wordt.

Laten we beginnen. Laten we het hebben over Ethan, een toegewijde Overwatch-speler, die twee weken geleden geplaatst op Reddit dit is zijn GIF met daarin een Play of the Game die beslist bekwaam is met Reinhardt. "Ik run Overwatch op een aardappel, dus het is moeilijk om een ​​goede pot te krijgen, maar als ik dat doe, is het bevredigend", zegt Ethan.

 En wanneer hij over aardappel praat hij doet het niet voor een grapje zoals de meesten van ons, zie om te geloven:

gemeenschap Blizzard

Na een paar uur, nadat hij de discussie opnieuw heeft geopend, merkt hij dat de eerste opmerkingen binnenkomen. “Welke GPU heb je? Ik heb een EVGA 660 die ik je zou kunnen sturen ”, schrijft een gebruiker. Wanneer Ethan antwoordt dat zijn voeding geen moderne videokaart aankan, glipt een andere gebruiker binnen en biedt hem er een aan. En een videokaart. En een processor.
"Ik had echt nooit zoiets verwacht en het is fantastisch. Het is heel fijn om een ​​gemeenschap te hebben die, zonder jou te kennen, je op deze manier helpt. "

Uiteindelijk zijn de enige kosten die Ethan zal maken de aankoop van Windows 10. "Ik ben sprakeloos: als dit allemaal werkt en het lukt om de nieuwe pc te krijgen, zal ik waarschijnlijk in tranen uitbarsten." Dit alles dankzij de Blizzard-community (of, als je wilt, Overwatch).

Tot slot geeft Ethan ons zelf een geweldige levensles. "Eerlijk gezegd denk ik dat het niet uitmaakt hoe goed je computer is: het gaat erom hoeveel toewijding je wilt spelen."Onthoud het altijd: de stof komt vóór het uiterlijk.